Moda cadourilor dulci şi în Botoşani

Cadouridulci.ro este reprezentanta in Botosani a marcii Chocogift. Este vorba despre o abordare noua a clasicelor daruri, dar si o alternativa de succes pentru demodatele buchete de flori si nu numai. Produsele marca Chocogift ofera posibilitati aproape nelimitate pentru a surprinde pe cei dragi pentru a impresiona si pentru a ramane in memoria celor care le primesc.

Ideea Chocogift apartine unor prieteni din Constanta, care au dorit sa acopere o nisa de piata si sa evadeze din banal. De altfel, o invitatie de nunta sau de botez, din ciocolata, cu text sau fotografii tot din ciocolata, reprezinta ceva nou nu doar pentru romani, ci si pentru multi vest-europeni.

De ce in Botosani?

Pentru ca si botosanenii merita sa fie in pas cu tot ceea ce este modern. Am auzit, nu de putine ori, vorbindu-se despre faptul ca Botosaniul este doar o comuna mai mare. Practic, mentalitatea ca toate drumurile duc la Suceava sau Iasi trebuie sa dispara. Incet, si municipiul Botosani intra pe harta marilor centre comerciale. Incet, dar sigur, ne indreptam spre tot ce este modern.

Cristina Costescu – reprezentant Cadouridulci.ro in Botosani

Pentru ce sunt utile cadourile dulci Chocogift?

Pentru orice ocazie. Fie ca vorbim despre invitatii de nunta sau botez, fie ca vorbim despre ciocolata personalizata (care ar fi bine sa se regasesca mereu langa o cafea servita in localurile botosanene, la fel ca in alte mari orase), fie ca este vorba despre felicitari, carti de vizita, cadouri corporate etc, toate aceste produse sunt frumoase si bune. In fond, si florile miros bine si arata frumos. Dar, ele nu vor putea concura vreodata cu ciocolata. Ba, mai mult, oricand se poate atasa o felicitare de ciocolata la un buchet de flori, cu certitudine va impresiona cu mult mai mult.

Mai multe informatii gasiti pe www.cadouridulci.ro si la telefon 0721.086.156, intre orele 10.00 si 16.00, de luni pana vineri.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.