Miss şi Mister Boboc Colegiul Economic „Octav Onicescu” (FOTO)

miss-si-mister-boboc-colegiul-economic-octav-onicescu-foto

Joi, 16 octombrie, la Casa de Cultura a Sindicatelor, a debutat cea de-a XXI-a editie a Festivalului-concurs “Toamna Bobocilor”. In acest an startul a fost dat de Colegiul Economic „Octav Onicescu”. Astfel cei mai frumosi liceeni din clasa a IX-a au concurat pentru titlul de Miss si Mister Boboc 2014.

Castigatoarea concursului de Miss a fost desemnata Eva Prisacariu. Pe locul doi s-a clasat Mihaela Pascaru, iar podiumiul a fost completat de Raluca Ducan.

Titlul de Mister a fost castigat de Adrian Constantin Pintilei. Locul doi a fost ocupat de Eduard Buinoschi, iar pe locul trei s-a clasat Vlad Hritcu.

Eva Prisacariu si Adrian Constantin Pintilei vor reprezenta anul acesta Colegiul Economic “Octav Onicescu” in finala programata pe 20 noiembrie.

Pe 25 octombribrie va veni randul Liceului de Arta „Stefan Luchian” sa isi desemneze Miss si Mister Boboc iar mai apoi pe 1 Noiembrie va urma Colegiul National „Mihai Eminescu”.

În continuare va prezentam câteva imagini foto-video de la acest eveniment, mai multe imagini puteti gasi si în albumul foto special creat acestui eveniment de pe pagina noastra oficiala de facebook: www.facebook.com/4Botosani.

Sursa Foto: Eduard Obada

Mai multe imagini puteti gasi si în albumul foto special creat acestui eveniment (2014-10-16 MISS MISTER BOBOC ECONOMIC) de pe pagina noastra oficiala de facebook: www.facebook.com/4Botosani.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.