Mihaela Huncă despre nominalizarea ei ca ministru: „Nu e nimic oficial!”
Parlamentarul Mihaela Huncă a ținut să lămurească situația creată de presa locală, conform căreia ar fi fost nominalizată pentru funcția de ministru. Aceasta a subliniat clar că, momentan, nu există certitudinea acestei decizii.

În legătură cu știrea care a apărut în presă privind nominalizarea mea pentru funcția de ministru pot să vă spun doar că nu este nimic oficial„, a declarat Mihaela Huncă.

Aceasta a explicat că „decizia privind fiecare portofoliu de ministru din cadrul cabinetului care va fi condus de doamna Viorica Dăncilă va fi luată în urma votului exprimat în organismele statutare ale partidului, apoi va urma audierea miniștrilor propuși și votul de investitură pentru Guvern în Parlament.

Indiferent de poziția pe care o va ocupa, parlamentarul botoșănean se declară susținătoare și, chiar, responsabilă pentru situația școlii românești, aceasta având experiență la catedră, ca profesor de matematică, și promite că va susține în permanență educația.

Sunt și voi rămâne un om de partid dedicat proiectelor educaționale și susținerii școlii românești indiferent de poziția politica pe care o voi avea in PSD.
Așadar, indiferent ce funcție voi avea, la propunerea PSD, mă onorează și mă responsabilizează să reprezint botoșănenii care m-au votat, dar și românii din fiecare județ al țării.
Pentru mine contează mai puțin funcția pe care o dețin la un moment dat. Cel mai important este să las ceva în urmă fie ca e vorba de o lege, de un program, fie de rezolvarea unor probleme punctuale prin care să se imbunătățească condițiile din unitățile de învățământ și să crească performanța școlară, nivelul salariilor cadrelor didactice și să formăm specialiști care să aducă plus-valoare economiei naționale, a subliniat aceasta.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.