Mica Vrăjitoare revine la Teatrul Vasilache cu un spectacol caritabil

mica-vrajitoare-duminica-teatrul-vasilache

Duminică, 7 februarie 2016 , vă invităm să vizionaţi spectacolul „Mica vrăjitoare”, de la orele 11:00 şi 12:30.

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” prezintă de la ora 11:00 „Mica vrăjitoare” – un spectacol de Valentin Dobrescu, după o idee de Otfried Preussler. Regia artistică este semnată de Valentin Dobrescu, scenografia de Mihai Pastramagiu, iar muzica este compusă de Constantin şi Alexandru Panaite.

Distribuţia:
Anamaria Chelaru, Marius Rusu, Aurica Dobrescu, Ibica Leonte, Mihaela Ştempel, Claudiu Gălăţeanu, Florin Iftode.

„O poveste a unei mici vrăjitoare? Numai ce auzi despre ea şi începi să devii curios. Vă imaginaţi tot felul de lucruri teribile. De fapt nu e vorba decât de calea pe care porneşte o ucenică în ale vrăjitoriei şi care ia adliteram binele şi răul, încercând să devină o bună vrăjitoare făcând vrăji bune. Dar ce face cu adevărat? Nu rămâne decât să vedeţi spectacolul.” – Valentin Dobrescu (regizor)

Spectacolul este recomandat şcolarilor şi preşcolarilor. Preţul unui bilet de intrare este 7 lei.

De la ora 12:30, Teatrul „Vasilache” invită publicul să vizioneze acelaşi spectacol organizat
în cadrul CAMPANIEI „ARTIȘTI PENTRU UN ARTIST – TOȚI PENTRU UNUL!”. Această reprezentaţie este în scop caritabil, iar accesul la spectacol se va face pe baza unei donaţii de minim 7 lei (echivalentul unui bilet).

Toți banii colectați vor fi donați pentru tratamentul actorului Volin Costin, directorul artistic al Teatrului „Mihai Eminescu” care a suferit în primăvara anului trecut un atac vascular cerebral.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.