Spread the love

 

Scrisoare inedită a Poliţiei Române către şoferi: "Îţi cerem să nu te superi..."

Poliţia Română a publicat un mesaj mai mult decât inedit adresat şoferilor care obişnuiesc să testeze limitele pedalei de acceleraţie atunci când sunt pe şosele şi care sunt deranjaţi de controalele tot mai dese din trafic, terminate, de obicei, cu amenzi usturătoare.

Iată cuvintele pe care Poliția le adresează tuturor șoferilor:

“Noi, cei care monitorizăm, zilnic, traficul auto cu aparatele radar aflate în dotarea Poliției Române, îți cerem să nu te superi – facem acest lucru pentru că ținem la tine și la familia ta.

Nu este plăcut să mergi la rudele victimelor accidentelor rutiere și să le dai vești proaste.

Dorim ca fiecare participant la trafic să ajungă în siguranță, acolo unde își dorește.

Îți mărturisim că dorința fiecărui polițist aflat în stradă e să împartă zâmbete și nu amenzi.

Pentru că avem încredere în tine că te poți purta pe șoselele din România la fel cum te porți în țările pe care le vizitezi, te asigurăm că suntem în trafic pentru a te proteja!”

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2017/08/IMG_20170829_094136.pnghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2017/08/IMG_20170829_094136-150x150.pngRoxana AiacoboaeiDiverseIneditinedit,mesaj,Politia Romana,soferi
  Poliţia Română a publicat un mesaj mai mult decât inedit adresat şoferilor care obişnuiesc să testeze limitele pedalei de acceleraţie atunci când sunt pe şosele şi care sunt deranjaţi de controalele tot mai dese din trafic, terminate, de obicei, cu amenzi usturătoare. Iată cuvintele pe care Poliția le adresează tuturor...