Spread the love

mars-biciclisti-saptamanii-mobilitatii-europene

Aproximativ 20 de biciclişti, de toate varstele, au pedalat, joi, in cadrul uni mars pe strazile din municipiul Botosani, cu prilejul Saptamanii Mobilitatii Europene.

Bicicliştii au mers pe traseul: Colegiul Naţional ATLaurian – b-dul Mihai Eminescu – staţia de carburanţi LUKOIL – întoarcere pe str. Calea Naţională – str. Calea Naţională – IRE – întoarcere pe str. Calea Naţională – str. Cuza Vodă – Piaţa Revoluţiei (punct final)

In perioada 16 – 22 septembrie 2013, ţările Europei sărbatoresc a 12-a editie a „Saptamanii Mobilitatii Europene” (European Mobility Week). Iniţiativa încurajează reducerea emisiilor de gaze de esapament, a zgomotului si a blocajelor din trafic imbunatatind astfel sanatatea si calitatea vietii in localitatile urbane. Scopul acestei campanii este incurajarea societatii civile pentru utilizarea mijloacelor si metodelor alternative de deplasare cum ar fi: bicicleta, transportul public in comun sau mersul pe jos.

In continuare vă prezentăm câteva imagini foto-video de la acest eveniment, mai multe imagini puteţi găsi şi în albumul foto special creat acestui eveniment de pe pagina noastră oficială de facebook: www.facebook.com/4Botosani.

==================================================================

Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de mai jos:

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2013/09/mars-biciclisti-saptamanii-mobilitatii-europene.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2013/09/mars-biciclisti-saptamanii-mobilitatii-europene-150x150.jpgOvidiuCampanii 4BotosaniDiverseEcoBotosaniEvenimenteInformatii UtileLocaleONG-uri din Botosanibiciclete,biciclisti,Eugen Mateciuc,expozitie,fotografie,mars,mobilitate,Saptamana Mobilitatii Europene
Aproximativ 20 de biciclişti, de toate varstele, au pedalat, joi, in cadrul uni mars pe strazile din municipiul Botosani, cu prilejul Saptamanii Mobilitatii Europene. Bicicliştii au mers pe traseul: Colegiul Naţional ATLaurian – b-dul Mihai Eminescu – staţia de carburanţi LUKOIL – întoarcere pe str. Calea Naţională – str. Calea...