Maratonului MTB „Nordul Moldovei – Caii Pedalează” 2013 pe 11 Mai la Vârful Câmpului

imagini-maratonul-nordul-moldovei-mtb-22-septembrie-2012

A III-a editie a Maratonului MTB Nordul Moldovei, intitulata „Caii Pedaleaza” va avea loc in data de 11 mai 2013. Locul de desfasurare va fi ca si anul trecut padurile de la Vârful Câmpului dar pe un alt traseu, locul de start si sosire – Moşia Cai de Vis.

In 2011 Maratonul Nordul Moldovei si-a deschis „poarta de start” pentru prima data pe data de 30 Aprilie. Orasul Botosani si localitatea Ipotest au fost locurile de start si sosire ale concursului. O locatie destul de extrema din punct de vedere geografic, nord-est-ul tarii fiind relativ departe de celelalte orase. Cu toate acestea au luat startul 120 de biciclisti din 23 de localitati din tara.

VEZI SI:

A doua editie a Maratonului MTB Nordului Moldovei a avut loc in 2012 unde startul si sosirea a avut loc în curtea mosiei ”Cai de Vis” , din localitatea Vârful Câmpului, judetul Botosani.

VEZI SI:

Startul si sosirea vor fi comune atât pentru tura scurta cât si pentru cei de la tura lunga. Concursul este organizat de G.E.O.S. – Grupul de Explorari si Operatiuni Speciale a carui deviza este „Miscarea inseamna viata”.

Competitiile de tip „maraton” atât pentru alergare cât si pentru ciclism devin tot mai populare în rândul amatorilor pentru ca se desfasoara pe distante lungi, pe drumuri de tara, poteci si alei, cu treceri prin sate pitoresti, paduri si poieni tainice. Aceste competitii sunt foarte pitoresti dar totusi ridica probleme de rezistenta, indemânare si spirit de orientare fiind o provocare pentru participanti.

Maratonul se adreseaza tuturor celor pasionati de ciclism dornici sa evadeze din cotidian, sa paraseasca drumurile amenajate si sa se avânte în padure pe poteci si drumuri care pot creea probleme de rezistenta fizica, probleme de îndemânare si orientare.

Mai multe detalii puteti gasi si pe: mtbnordulmoldovei.com.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de mai jos:
Facebook Comments

One thought on “Maratonului MTB „Nordul Moldovei – Caii Pedalează” 2013 pe 11 Mai la Vârful Câmpului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.