Astăzi se dă startul în Maratonul MTB „Nordul Moldovei – Caii Pedalează” 2013, ediţia a III-a

maratonul-mtb-nordul-moldovei-caii-pedaleaza-2013-editia-a-iii-a

Asa cum am anuntat la inceputul saptamanii odată cu aniversarea a şase ani de la înfiinţare, Moşia “Cai de Vis” organizează pe 11 mai 2013 cea de-a treia ediţie a Maratonului „Nordul Moldovei – Caii Pedalează”.

Evenimentul reprezintă o nouă provocare pentru pasionaţii de ciclism din toata ţara, pentru cei dornici să evadeze din cotidian, să părăsească drumurile amenajate pentru a-şi testa rezistenţa fizică, îndemânarea şi orientarea pe trasee cu grade diferite de dificultate.

Înscrierea la ediţia 2013 a Maratonului „Nordul Moldovei – Caii Pedalează” se realizează online, completând formularul de pe site-ul evenimentului şi achitând o taxă de 35 de lei sau în ziua concursului, taxa de participare fiind de 45 de lei.

Startul şi sosirea vor avea loc în curtea Moşiei ”Cai de Vis”, din localitatea Vârful Câmpului, judeţul Botoşani. Participanţii sunt aşteptaţi la moșie sâmbătă, 11 mai, de la ora 08:00. Traseul este mixt, traversează drumuri publice, drumuri forestiere, poteci marcate şi nemarcate, zone accidentate, pante cu grade diferite de înclinare, zone de pădure, localităţi, pajişti etc. Aceste caracteristici implică o experienţă minimă în ture de ciclism outdoor, respectiv MTB, din partea concurenţilor care se prezintă la start.

Bicicleta montană sau trekking pentru concurs cu suspensie faţă şi atent verificată, sistemul de frânare impecabil, casca de protecţie sunt câteva din condiţiile obligatorii pentru participare. La tura scurtă se poate concura cu orice tip de bicicletă în bună stare de funcţionare. Dupa terminarea probelor din concurs, organizatorii vor oferi un spectacol ecvestru, un prânz pentru participanţi, urmat de festivitatea de premiere a caştigătorilor şi o tombolă cu premii pentru toţi participanţii la maraton.

Susţinătorii acestei ediţii sunt: Elsaco, Generali România, Activ Travel, Auto Miras, Danimet, Bad, First Five Agency şi Primăria Vârfu Câmpului.

Mai multe informaţii puteți găsi pe site-ul evenimentului www.mtbnordulmoldovei.com sau la numărul de telefon 0755.400.131 (Vlad Iftime).

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de mai jos:
Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.