Maraton al filmelor de groază în zilele de 30 și 31 octombrie la Cine Grand

cum-arata-cine-grand-cinematograf-multiplex-digital-botosani-foto-video

Anul acesta, Cine Grand sarbatoreste Halloween-ul printr-un maraton al filmelor de groaza! In zilele de 30 si 31 octombrie, iubitorii de filme horror se pot bucura de o vizionare-maraton a filmelor The Gift, Visions si Sinister 2, la un pret special. Toate cele trei filme la doar 30 de lei!

În zilele de 30 și 31 octombrie, multiplexul le oferă cinefililor oportunitatea de a participa la o vizionare-maraton a trei filme horror. În plus, costul maratonului este de doar 30 de lei!

În acest sfârșit de săptămână, Cine Grand plănuiește să îi îngrozească pe iubitorii de filme cu The Gift, Visions și Sinister 2, cele trei producții care intră în Maratonul Filmelor de Groază al multiplexului. Astfel, Cine Grand îi provoacă pe cei mai curajoși dintre iubitorii de filme de groază la 5 ore de filme. Pachetul special pregătit pentru a sărbători Halloween-ul are prețul de 30 de lei și include toate cele trei filme.

Maratonul filmelor de groază va avea loc la Cine Grand în zilele de 30 și 31 octombrie. Producțiile The Gift, Visions și Sinister 2 vor rula atât vineri cât și sâmbătă începând cu ora 20:15. Mai multe informații despre weekend-ul dedicat Halloween-ului puteți găsi pe pagina oficială de Facebook a Cine Grand România.

In acelasi timp, James Bond porneste in avanpremiera intr-o noua misiune plina de mister!

Atasat gasiti intregul program al filmelor care vor rula in perioada 30 octombrie – 5 noiembrie la Cine Grand Botosani.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.