Spread the love

(banulbotosanean.ro)

Mai bine de 200 de botoșăneni au fost consultați gratuit și în acest an. Medicul și deputatul Tamara Ciofu, datorită căreia funcționează în continuare această campanie, precum și colegi ai acesteia din sănătate au făcut testări de tensiune arterială și glicemie, ieri, în zona Pieței Mari.

„Am ales profesia de medic din dragoste pentru semenii mei și din dorința de a ajuta cât mai mulți oameni să fie sănătoși. De-a lungul anilor, am inițiat și implementat o serie de campanii de educare în domeniul sănătății. În anul 2012, m-am gândit că pot să fac mai mult pentru a ajuta ca membrii comunității noastre să conștientizeze necesitatea evaluărilor periodice de sănătate, în vederea eliminării riscurilor de îmbolnăvire. Astfel, încă de atunci, la începutul fiecărui anotimp, invit botoșănenii noștri să-și testeze glicemia și tensiunea arterială în mod gratuit. Este modalitatea mea de a spune mulțumesc comunității în care îmi exercit profesia de medic”, a declarat Tamara Ciofu.

sursa: facebook Tamara Ciofu

De asemenea, medicul pediatru a transmis și o recomandare botoșănenilor, având în vedere inslatarea verii: „Pentru a evita problemele de sănătate specifice sezonului de vară, vă rog să vă hidratați și să vă luați medicația la timp. Vă doresc să fiți sănătoși și să nu uitați că sănătatea este mai importantă decât toate!”.

 

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2018/05/IMG_20180513_124820.pnghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2018/05/IMG_20180513_124820-150x150.pngRoxana AiacoboaeiInformatii UtileLocaleconsultatii gratuite,Piata Mare,Tamara Ciofu,testare tensiune si glicemie
Mai bine de 200 de botoșăneni au fost consultați gratuit și în acest an. Medicul și deputatul Tamara Ciofu, datorită căreia funcționează în continuare această campanie, precum și colegi ai acesteia din sănătate au făcut testări de tensiune arterială și glicemie, ieri, în zona Pieței Mari. 'Am ales profesia de...