„Lupta pentru Davind” – Gală Demonstrativă Full Contact la Iaşi pe 30 mai

Pe 30 mai 2012, la Sala Polivalentă din Iaşi, începând cu ora 19:00, ieşenii vor putea urmări meciuri de Jiu-Jitsu, MMA, Taekwando, Spargeri în aer, Escrima, Box şi Kickboxing iar Iulian Canaf de la Vocea României va cânta într-un concert cu totul special!

Întreaga sumă obţinută din vânzarea biletelor va fi donată baietelului botosanean David pentru a-şi putea continua tratamentul din Ucraina.

Vezi aici ce am mai scris noi despre cazul baietelului botosanean David.

Pentru cei care n-au accesat site-ul www.galaiasi.com mai puteti procura bilete din urmatoarele locatii:

  • – Iulius Mall – parter, langa Carrefour Market (zilnic 10-22)
  • – Univ. Al.I.Cuza, Corp B (FEAA), parter (L-V 11-18)
  • – Best Biliards (Billa 8) – Tudor Vladimirescu
  • – Master pub Tudor

Evenimentul este organizat de KO TEAM ( 18 masteranzi de la masterul Marketing si Comunicare in afaceri din cadrul FEAA a Universitatii Al.I.Cuza) , in parteneriat cu Asociatia HOPE, presedinte Demostene Olariu si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Iasi prin coordonator Ciprian Paraschiv.

Gala va fi un maraton al celor mai apreciate sporturi de contact ca jiu-jitsu in combinatie cu miscari de MMA, taekwondo, spargeri in aer, box si kickboxing. Cluburile sportive Kombat Venom , Do-art , By Racovita, Eagles Taekwondo WTF si CSM Gladiatorul isi vor trimite cei mai de seama sportivi, printre care campionul national la taekwondo Narcis Serban , campionul national la box 2009 Sorin Marius Alexoaie si multi altii.

Evenimentul are ca sop strangerea de fonduri pentru David Gabriel Irimescu. Acesta s-a nascut prematur la 28 de saptamani si sufera de encefalopatie hipoischemica, paralizie cerebrala-tetrapareza spastica si altele. Sansa sa la viata o reprezinta tratamentul la o clinica din Ucraina pentru care au nevoie de 35 000 Euro.

Toate fondurile obtinute din vanzarea biletelor si din donatiile din seara evenimentului vor fi donate parintilor lui David pentru a-si continua tratamentul.

Gala va fi completata de un scurt recital al lui Iulian Canaf, un cunoscut artist iesean, finalist la emisiunea TV “Vocea Romaniei”. De asemenea, multiplul campion Ionut Iftimoaie va fi prezent la eveniment pentru a sustine o sesiune de autografe.

Pentru mai multe detalii accesati www.galaiasi.com , sau pagina  de Facebook http://www.facebook.com/luptapentrudavid sau telefon 0748 300 967 – Hatmanu Innes Stefana ( coordonator eveniment ).

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de mai jos:
Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.