Lucifer – Uneori Official Video

In cele ce urmeaza va prezentam un tanar talentat, dupa parerea mea, carui ii place foarte mult muzica. Lucian a lasat un comentariu la un articol acum ceva zile si recunosc melodia ce urmeaza mi-a lasat o impresie foarte buna, atat pentru sunet cat si pentru montajul foarte bine realizat.

Iata si cateva cuvinte despre „Lucifer” asa cum are el numele de scena.

Numele meu este Lucian. Prietenii imi spun Lucifer… De aici si nickname-ul „oficial” pe care il folosesc pentru piesele pe care le inregistrez.. Am 17 ani, sunt elev la Eminescu Botosani si ma pasioneaza aceste genuri de muzica (hip-hop, r&b) de cativa ani, ca simplu ascultator al marilor artisti romani si nu numai. Ideea sa incerc si eu ceva, cu niste versuri simple si un microfon ieftin de la casti, mi-a fost data in octombrie 2009, de catre un prieten care avea aceeasi pasiune… Atunci am inregistrat prima mea melodie. Asa am inceput sa scriu versuri in timpul liber, la scoala in orele prea plictisitoare si in noptile in care somnul nu-si facea aparitia… Prietenii sunt ascultatorii mei fideli, acestia incurajandu-ma sa scriu versuri si sa inregistrez in continuare ca… „cine stie?”.

Muzica reprezinta pentru mine un simplu hobby, care ma deconecteaza de realitatea uneori prea aspra, si cand pun in piese idei si ganduri care ma acapareaza, ma simt mai bine. Pot spune deci, ca pentru mine muzica este o cale de evadare din viata de zi cu zi cand aceasta este intampinata de probleme. Spuneam aceste lucruri si in melodia „Uneori…” :
„Doar ea este cea ce ma intelege si nu mint / Cand afirm ca muzica e o poarta de evadare / Din realitatea cruda, din cuvantul tradare…”.

Principiul meu cand pun versuri pe-o foaie alba, iar apoi pe-un negativ, este „ma simt mai liber, inchis in lumea mea..”. Toate aceste idei le veti auzi in piesele mele, asa ca va invit sa le acultati. Dupa cum am precizat anterior, tot ceea ce fac din punct de vedere muzical este doar un hobby… Prin asta incerc sa evidentiez faptul ca nu am speranta sa scot vreodata bani din muzica, sau asta sa fie activitatea mea principala pe viitor. Ma bucura faptul ca sunt apreciat in cercul restrans de ascultatori, care insa se extinde treptat.

Piesa Uneori, cea mai recent uploadata pe youtube, insotita si de un videoclip, pe langa faptul ca defineste muzica din punctul meu de vedere, vrea sa evidentieze si diferentele dintre starile de spirit cotidiene, („uneori sunt fericit, alteori sunt deprimat…”), dar si diferentele dintre oameni in societate („cel puternic invinge si cel slab este invins”).

Ideea cu videoclipul, deasemenea mi-a fost data de un prieten si coleg, DaNu`… (care s-a ocupat de masterizarea piesei, de filmat si de montajul videoclipuui). In lipsa de idei prea extravagante pentru acest video, am ales sa filmam in diferite zone are orasului, fara prea multe efecte si trucuri. In viitorul apropiat, avem in plan inregistrarea unui al doilea featuring (eu si DaNu`) dupa piesa „Ploua..”, inregistrata in iulie, care deasemenea e posibil sa fie insotit de un videoclip. Pana atunci, va invit sa ascultati ceea ce am publicat pana acum si sa ma ajutati cu niste pareri. Multumesc!

Ii uram multa bafta lui Lucian si asa cum ne-am si propus vom continua sa promovam si tinerii botosaneni care au un talent si pe care trebuie sa ii cunostem noi toti.
Sursa Video: YouTube

Facebook Comments

19 thoughts on “Lucifer – Uneori Official Video

  1. @Inffectedsnow mersi.. si urmatorul material nu va fi la melodia ploua, ci la o alta tot featuring DaNu`, dar una noua la care inca lucram 🙂

      1. la sfarsitul lunii februarie sau inceputul lunii martie (pt ca am de gand sa public mai multe piese, si inca am de lucru la ele..) 😀

  2. @Edy: aceasta parerea a ta daca nu o si dezvolti poate fi tratata si ca o rautate sau chiar o invidie. Daca nu iti place anumite aspecte ar fi fost corect sa le fi spus. Asa cum a si precizat, Lucian are nevoie mai ales de critici constructive pentru ca acestea sunt cele care ajuta orice tanar artist sa evolueze.

  3. @Edy o critica cu explicatii plauzibile ar insemna mai mult decat o lauda fara 🙂 daca mi-ai fi dat si un argument real pentru afirmatia ta, ti-as fi multumit chiar.. si daca toata lumea mi-ar zice acest lucru as intelege ca n-am o treaba:| eu sunt constient de faptul ca unora nu le place ceea ce fac, e normal.. si nu acuz o critica, daca are si sens. dar asa, imi pare rau.. n-are nicio influientza pentru mine propozitia ta 🙂 ia-o ca pe un sfat si tine cont pe viitor :p

  4. fromos vid3oclipul.felicitari pentru spectacolul de marti seara de la teatru:x am fost cu 2 colege nu ma asteptam la asa final la clasa taa:x bravoo felicitari succes mai departe puuup :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.