Lucia Olaru Nenati în antologii internaţionale

lucia-olaru-nenati-in-antologii-internationale

Recent a apărut volumul 5 al Antologiei de poezie ANAMAROL, intitulată SIMBIOZE LIRICE pe care realizatorii săi, Rodica Elena Lupu (din România) şi George Roca (din Australia), au numit-o „Poeţi fără frontiere” deoarece în paginile ei, la fel ca şi în cele patru volume anterioare, publică autori români de poezie din jurul lumii. In acest volum semnează autori din: S.U.A., Canada, Australia, Franţa, Italia, Elveţia, Republica Moldova şi România.

Unul dintre semnatarii din ţara noastră este şi poeta Lucia Olaru Nenati din Botoşani care este prezentă în carte, conform formatului general, cu o prezentare biobibliografică, o fotografie şi 18 dintre cele mai cunoscute poeme ale sale.

Tot la editura ANAMAROL a apărut un volum al Antologiei de proză ANAMAROL, intitulată SCRIPTA MANENT realizată de asemeni, de Rodica Elena Lupu (România) şi George Roca (Australia). Până în prezent au apărut volumele 1 şi 2 din cele 10 volume planificate. In acest fel această antologie va fi „una dintre cele mai valoroase antologii de proză apărute la noi” după opinia prefaţatorului, scriitorul Ştefan Dumitrescu.In acest volum semnează autori din: S.U.A., Canada, Australia, Germania, Liban, Mexic şi desigur, din România.

Unul dintre semnatarii din ţara noastră este şi scriitoarea Lucia Olaru Nenati din Botoşani care este prezentă în carte, cu prezentarea biobibliografică, cu o fotografie (aleasă de editori intr-o ipostaza de tinereţe) şi 20 de pagini de proză reprezentativă pentru creaţia sa.
==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.