Locuri de muncă disponibile în reţeaua EURES în Finlanda şi Germania

locuri-de-munca-Botosani

Botosanenii aflati in cautarea unui loc de munca pot accesa 2 posturi in ocupatia macelar disponibile in Finlanda si 8 posturi – asistent manager care vizeaza specialisti in gastronomia de sistem disponibile in Germania. Aceste locuri de munca sunt puse la dispozitia persoanelor interesate prin reteaua EURES .

Pentru ocupatia macelar iata care sunt detaliile ofertei firmei VMP Group Workcontrol Oy din Finlanda, localitatea Turku, regiunea Turku:

  • Cerintele locului de munca: calificare in domeniu, experienta dovedita de minim 6 luni si/sau recomandare de la ultimul loc de munca. Persoanele ce vor sa accese acest post trebuie sa aibe cel putin cunostinte minime de engleza deasemenea vor primi ajutor in gasirea unei locuinte precum si organizarea transportului in Finlanda. Durata contractului 3 luni, cu posibilitatea de prelungire. Pentru mai multe detalii click aici!

Detaliile ofertei firmei Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Bonn, ca reprezentant al unui mare lant de restaurante tip gastronomie de sistem din Germania, localitatea: Düsseldorf, Dortmund, Duisburg, Cologne (Koln) Frankfurt, Stuttgart, Nürnberg și München; regiunea: Landurile North Rhine-Westphalia, Hessen, Baden-Württemberg, Bavaria. Se cauta pentru ocupatia ASISTENT MANAGER (m/f)(specialist in gastronomia de sistem):

  • Cerintele locului de munca: Calificare si experienta profesionala in domeniul hotelier si in industria de catering; Cunostinte in domeniul ERP si IT; Capacitatea de a coordona o echipa; Foarte bune abilitati de comunicare; Abilitatea de a lucra independent; Flexibilitate, fiabilitate, grad ridicat de asertivitate; Automotivare si disciplina. Fluent limba germana (scris si vorbit, nivel C1 – C2). Perioada de proba de 6 luni, dupa care contractul va fi permanent; Programul de lucru este cu norma intreaga, in schimburi fixe. Pentru mai multe detalii click aici!
==================================================================

Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de mai jos:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.