Spread the love

Leo-Grozavu-FC-Botosani-antrenor

Leo Grozavu, antrenorul FC Botosani, a declarat intr-o conferinta de presa premergatoare partidei de sambata de pe teren propriu cu ACS Poli Timisoara faptul ca aceasta partida este ca si una de 6 puncte, extrem de importanta pentru salvarea echipei de la retrogradare.

„In fotbal se spune ca cel mai important meci, cel mai greu meci este cel care urmeaza. Cu Timisoara va fi iar un joc de sase puncte, cum a fost si cu Brasovul, Timisoara fiind o echipa aflata in vecinatatea clasamentului cu noi. Va fi un joc dificil, dar cred ca dupa victoria cu FC Brasov, moralul tuturor este in crestere. Nu avem voie sa tratam jocul lejer, pentru ca nici nu avem nevoie, noi avem nevoie de puncte. Cand tratezi un adversar cu lejeritate, il tratezi de sus, poti avea surprize. I-am urmarit, in special in primele doua jocuri din acest an, sunt o echipa cu jucatori masivi, in special la mijlocul terenului, o echipa omogena, nu foarte spectaculoasa dar pragmatica. Stau bine in aparare, ies bine pe contraatac, au jucatori de viteza, sunt periculosi la fază fixa”, a mai declarat Leo Grozavu.

Conducerea FC Botosani a luat decizia ca la jocul de sambata de pe „Municipal”, de ziua internationala a femeii, contra celor de la ACS Poli Timisoara sa lase intrarea gratuita tuturor reprezentantelor sexului frumos.

Partida dintre FC Botosani si ACS Poli Timisoara, de sambata 8 martie ora 14:00 se va desfasura in cadrul etapei a XXII-a a Ligii I.

Biletele pentru acest meci au fost puse in vanzare de joi dimineata la stadion, pretul fiind acelasi ca la jocul cu FC Brasov, 10 lei la peluze respectiv 20 de lei la tribune.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2014/03/Leo-Grozavu-FC-Botosani-antrenor.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2014/03/Leo-Grozavu-FC-Botosani-antrenor-150x150.jpgOvidiuDiverseInformatii UtileLocaleSportACS Poli Timisoara,Botosani,campionat,FC Botosani,fotbal,Leo Grozavu,liga 1,meciuri,retrogradare,salvare,stadion,Stadionul Municipal
Leo Grozavu, antrenorul FC Botosani, a declarat intr-o conferinta de presa premergatoare partidei de sambata de pe teren propriu cu ACS Poli Timisoara faptul ca aceasta partida este ca si una de 6 puncte, extrem de importanta pentru salvarea echipei de la retrogradare. 'In fotbal se spune ca cel mai...