Leo Grozavu: „Să speram că la final vom rămane minute bune pe stadion să aplaudăm eroii unei calificări”

leo-grozavu-la-final-vom-ramane-stadion-sa-aplaudam-eroii-unei-calificari

FC Botoşani va întâlni in aceasta seară, începând cu ora 20.00, formaţia Legia Varşovia, în returul preliminariilor Europa League. Înaintea acestei partide, oficialii botoşăneni sunt optimişti şi cred că pot întoarce rezultatul de la Varşovia unde Legia s-a impus cu scorul de 1-0.

Pentru a se califica mai departe in Europa elevii lui Leo Grozavu vor trebui sa marcheze minim doua goluri fara a primi unul.

“Sunt emoțiile de rigoare pentru că suntem în fața unei performanțe unice, dar va trebui să se așeze astrele și toate să fie cu noi, râuri, ramuri. Trebuie să avem șansă, să fim perfecți, foarte puternici. Suntem în fața unei performanțe unice și va trebui să facem un meci mare. Trebuie să-i încurajăm pe baieți, să le ținem pumnii. Nu pot să spun că nu avem presiune. La fiecare meci este presiune, chiar dacă ai prima șansă sau nu. Dacă suntem lipsiți de presiune scade automat și concentrarea. Îi putem surprinde cu soarele de afară, cu publicul spectator. Sunt convins că fanii Legiei, care vor fi mult mai puțini decât suporterii noștri, vor încerca de multe ori să-i acopere. Fac un apel pe această cale la suporterii noștri ca la acest meci să nu mai privească jocul ca la teatru, sa fie alături de noi, de baieți, să-i încurajeze din primul până în ultimul minut, pentru că atunci când au fost alături de baieți au fost răsplătiți. Să speram că la final vom rămane minute bune pe stadion să aplaudăm eroii unei calificări”, a declarat Leo Grozavu la conferința de presă.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.