Lansare cu muzică, teatru și profa de română printre tinerii artiști botoșăneni

Duminică, 18 octombrie, începând cu ora 17.30, în Old School, sunteți așteptați la lansarea volumului de poezie ”Cu și fără tine”, volum de debut al tinerei Ecaterina Pînzariu, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național ”A.T. Laurian”. Membră a Cenaclului de Vineri, noua manifestare a tinerilor artiști aspiranți botoșăneni ce și-au propus întreaga vară să umple de viață serile orașului nostru, Ecaterina Pînzariu va da spre publicare cartea ce conține poezii proprii și unice în localul ce a sprijinit talentele tineretului încă de la început.

” <<Cu și fără tine>> este o carte despre cădere și ridicare. Este o poveste, cu poezii și cu proză scurtă ce sintetizează trăiri mult prea comune dar profunde ale tuturor tinerilor. Este o carte plânsă și râsă, ce sper să aibă o audiență cât mai largă și să rezoneze cât mai multă lume cu cuvintele scrise în aceste pagini” a spus autoarea despre prima sa carte.

În cadrul lansării vor performa și alți tineri cenacliști – Tudor Avieriței, Bianca Dăscălescu și Teodora Grumeza vor asigura fondul muzical, iar Andra Adăscăliței și Dara Chițanu, membre ale trupei de teatru Drama Club, vor recita câteva poezii cuprinse în volum. Despre carte, cât și despre autoare, vor vorbi directorul Editurii ”Agata”, Ion Istrate, dar și persoane care au avut o influență directă asupra dezvoltării artistice a autoarei: doamna profesor Anca Grădinaru și actrița Ella Nistor, coordonatoare a trupei Drama Club. Cartea, publicată la Editura ”Agata”, va putea fi achiziționată la prețul de 15 RON. Vă așteptăm în Old School duminică, 18 octombrie, de la ora 17.30, pentru un strop de frumusețe în vremuri tulburi!

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.