Lansare de carte la Botoşani: Mihai Moisoiu, Vindecarea inimii

lansare-carte-botosani-mihai-moisoiu-vindecarea-inimii

Alexandria Librării, Uvertura Mall Botoşani și Centrul de Explorare şi Dezvoltare a Potenţialului Uman organizează joi, 11 decembrie 2014 evenimentul de lansare a cărții “Tehnici de eliberare emoţională-Vindecarea inimii”, autor psiholog Mihai Marius Moisoiu. Evenimentul se va desfăşura în faţa librariei Alexandria din Uvertura Mall Botoşani la ora 17.30, iar cartea va fi prezentată de doamna poet Maria Moisoiu.

Cartea „Tehnici de eliberare emoţională – Vindecarea inimii” scrisă de psihologul Mihai Moisoiu ne prezinta importanţa trăirii conştiente a fiecărei clipe şi ne îndrumă pas cu pas, ne oferă modalităţi de purificare şi echilibrare emoţională şi mentală, pentru toate momentele zilei.

De asemenea, sunt prezentate diferite abordări prin care putem înţelege şi echilibra relaţiile de cuplu si cele cu ceilalţi, conflictele interumane, stările de mânie, frică, panică, supărare, rezolvarea problemelor în aşa fel încât neînţelegerile, stările emoţionale dizarmonioase şi tensiunile zilnice, momentele dificile să se transforme în oportunităţi de vindecare şi echilibrare.

Relaţia de cuplu, modul în care se atrag fiinţele umane, posibilităţile de armonizare a unor dezechilibre la nivel de cuplu sunt toate explicate cu ajutorul principiului rezonanţei aducând, astfel, o nouă viziune asupra funcţionării subtile a legii atracţiei.

Tot aici este prezentata pentru prima data teoria spaţiilor psihosomatice, însoţită de o serie de exerciţii de armonizare şi echilibrare ce combină respiraţia, vizualizarea creatoare, diferitele poziţii ale mâinilor pe corp şi sugestiile pozitive.

A dărui iubire cu inima curată şi din suflet fiintei care conteaza, celor dragi este un exerciţiu ce ne aduce iubire, rabdare si vindecare în fiecare celulă a corpului nostru, ne înalţă inima şi ne purifică mintea. De fiecare dată, când dăruim fiintei care conteaza pentru noi şi cel mai neînsemnat lucru, ii daruim ei inimii ei si ne dăruim si nouă iubire stabilitate, vindecare, armonie şi linişte.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.