KiK retailerul german de îmbrăcăminte din Germania vine şi la Botoşani

KiK, unul dintre cei mai mari discounteri de îmbrăcăminte din Germania, cu o rețea de peste 3.500 de magazine în Europa, vine săptămâna viitoare şi la Botosani după ce pe 21 Septembrie a inaugurat primul său magazin din România, la Oradea, iar mai apoi pe 3 octombrie cel de al doilea la Piatra Neamţ.

Inaugurarea magazinului KIK va avea loc marţi, 6 octombrie, începând cu ora 10:00 la etajul unu al Complexului Comercial Uvertura Mall.

Odată cu intrarea pe piața din România, KiK țintește extinderea pe plan local prin deschiderea de alte 8 unități până la finalul anului 2018. Compania vizează expansiunea în orașe cu populație de minimum 15.000 de locuitori, dar și în orașe mari, cum ar fi București. Următoarele deschideri anul acesta sunt planificate, dupa Botoşani, în Sighetu Marmaţiei și Brăila.

Magazinele KiK includ o gamă variată de produse, de la haine de calitate germană pentru toate vârstele și mărimile, până la articole decorative pentru casă, accesorii, jucării și produse de papetărie. Obiectivul discounterului german este ca produsele KiK să ajungă în fiecare dulap de haine din Europa.

Brandul este prezent și în Austria, Cehia, Polonia, Ungaria, Croația, Olanda, Slovenia, Slovacia, Italia și, din 2018, în România. Peste 25.000 de angajați contribuie la succesul KiK, care țintește extinderea rețelei la 5.000 de magazine la nivel european. Cu o creștere anuală de aproximativ 200 de magazine, KiK se numără printre companiile cu cea mai mare expansiune din Europa. Pentru mai multe detalii, accesați: www.KiK.eu/ și www.KiK.eu/ro/companie

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.