Kaufland s-a deschis astazi in Botosani

Ei bine daca la sfarsitul anului trecut in suceava s-a deschis primul sex shop iata ca a venit si randul Botosaniului sa inaugureze primul hipermarket din oras. Astazi orasul a fost practic paralizat pe la ora 12 cand multi botosaneni au luat cu asalt tramvaiele si au navalit sa prinda primi deschiderea hipermarketului kaufland.
Nu mai are rost sa multumesc celor de la S.C. ELTRANS S.A care din nou „au dat dovada de o organizare exemplara” si au intuit aflunta de persoane si normal ca au suplimentat garniturile de tramvai astfel incat s-a calatorit in tramvaie ca sacii de cartofi dar na pana la urma tot ei au avut de pierdut pentru ca a fost practic imposibil celor care eliberau bilete sa se mai miste si astfel majoritatea caltorilor desi inghesuiti au avut parte de o calatorie gratuita – dar na de unde sa le mai cerem si organizare.
Bun si am ajuns cu greu si la hipermarket acolo ce sa vezi lume multa si pofticoasa sa navaleasca in magazin… mai mult nu am ce comenta, am atasat mai jos cateva imagini foto si video care descriu destul de clar atmosfera creata:


Si ca o concluzie desi multa agitatie si aglomeratie in isteria creata multi probabil ca au cumparat produse pe care nu le doreau, alti au luat doar ceva ca sa nu plece cu mana goala dar la fel de multi au plecat pur si simplu dezamagiti si cu mainile in buzunare. Foarte multe persoane isi manifestau dezamagirea deoarece se asteptau sa gaseasca produse mai ieftine si de buna calitate … dar se pare ca au fost asteptari mult prea mari si probabil aceasta continua amanare a deschiderii hipermarketului este si ea un semn ca nu a fost totul pregatit asa cum trebuia.
Ei bine in acest timp concurenta si anume cei de la plus se asteptau sa bata vantu prin magazin insa surpriza puhoiul de oameni au navalit in „plus” si au luat prin surprindere personalul magazinului ba chiar unul din paznici mi-a spus ca nu a mai vazut atata lumea decat doar in perioada sarbatorilor.
Desigur ca drumul spre casa a fost tot la fel de calduros pana si duminica tramvaiele parca circula mult mai repejor dar na… sa speram ca cei de la Kaufland vor gasi modalitati mult mai atractive de a atrage clientii pentru ca dupa mine au inceput cu stangul si asta probabil se va observa si la finalul zilei cand vor trage linie si probabil rezultatul va fi sub estimari.

Facebook Comments

3 thoughts on “Kaufland s-a deschis astazi in Botosani

  1. Sper sa nu ajunga la kfl Botosani toate produsele care nu se vand in resutl tarii. Avem nevoie de MAGAZINE, nu de bacanii din Evul Mediu. p.s. Cred ca daca voiau ceva de calitate nu ajungeau ei puhoi la plus.

  2. Cand e aglomerat nu prea poti vedea nimic si nici sa-ti dai seama dak sunt scumpe sau ieftine produsele. Dar sa stiti ca placerea e mai mare sa mergi la cump la un hipermarket precum e kfl decat in plus unde in 2 min ai vazut tot. Exista o diferenta f mare intre Plus si Kaufland…: in plus casiera/ul nici macar nu stie sa zica buna ziua si mai ales la case tb sa stai la rand si sa astepti pana cand casiera/ul termina de vorbit cu colega/ul…… in schimb la kaufland angajatii sunt foarte amabili iar la case chiar este rapiditate… Dar poate oamenii se vor obisnui sa faca cumparaturile si la KAUFLAND.

  3. Da asa este … am observat acolo multi care nu stiau unde este iesirea … probabil ca incetul cu incetul se vor obisnui insa este timp pentru ca lumea sa se acomodeze si cu acest nou hipermarket. Depinde de ei cum se vor promova pentru a atrage clienti cati mai multi, concurenta este un lucru bun mai tot timpul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.