Spread the love

jumatate-femeie-jumatate-vis-expozitia-lunii-biblioteca-judeteana

”Jumătate Femeie – Jumătate Vis” este expoziţia lunii la Secţia de Împrumut Carte pentru Adulţi a bibliotecii. Pe parcursul lunii martie, Secţia de Împrumut Carte pentru Adulţi a Bibliotecii Botoşani, organizează expoziţia de carte “Jumătate Femeie – Jumătate Vis”, cu subtitlul “Femeile şi Literatura”.

Expoziţia cuprinde cărţi în care femeia joacă rolul principal, din toate punctele de vedere: autor – personaj. Dintre femeile celebre alese de bibliotecarele secţiei pentru a fi prezentate publicului în cadrul expoziţiei, amintim: Regina Maria, Ana Blandiana, Iulia Haşdeu, surorile Bronte, Martha Bibescu sau Virginia Wolf.

Expoziţia are ca scop prezentarea unor măreţe destine feminine, care de-a lungul vremii, au reuşit aducă un plus de valoarea în literatura română şi străină.

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2015/03/jumatate-femeie-jumatate-vis-expozitia-lunii-biblioteca-judeteana.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2015/03/jumatate-femeie-jumatate-vis-expozitia-lunii-biblioteca-judeteana-150x150.jpgOvidiuDiverseInformatii UtileLocaleBiblioteca Judeteana,Botosani,expozitii
”Jumătate Femeie – Jumătate Vis” este expoziţia lunii la Secţia de Împrumut Carte pentru Adulţi a bibliotecii. Pe parcursul lunii martie, Secţia de Împrumut Carte pentru Adulţi a Bibliotecii Botoşani, organizează expoziţia de carte “Jumătate Femeie – Jumătate Vis”, cu subtitlul “Femeile şi Literatura”. Expoziţia cuprinde cărţi în care femeia...