Spread the love

Vineri și sâmbătă, 17 și 18 iunie 2016, s-a desfășurat la Botoșani cea de-a X-lea ediție a Simpozion BIODIVERSITATE ȘI DEZVOLTARE DURABILĂ.

Activitatea, având un solid nivel academic, este organizata de Asociația pentru Dezvoltare Durabilă OPTIM și este dedicata cadrelor didactice, specialiștilor în domeniul protecției mediului, studenților, elevilor și tuturor iubitorilor naturii.

Biodiversitate si dezvoltare durabila

Tematica sesiunii de comunicări desfășurate vineri, 17 iunie:
– conservarea biodiversității;
– ingineria mediului;
– dezvoltare durabilă.

Au participat cadre universitare de la Iași și Suceava, profesori și elevi botoșăneni, invitați cu preocupări în domeniu. Centrul Europe Direct Botoșani a distribuit publicații în ediție proprie și de la Comisia Europeană, a participat la interesantele dezbateri pe marginea temelor propuse.

În noaptea de 17/18 iunie precum și sâmbătă, 18 iunie, participanții la simpozion au făcut deplasări în natură pentru studierea bogatei și interesantei biodiversități din zona Botoșanilor.

Mai multe fotografii aici.

 

Sursa: Centrul Europe Direct Botoșani

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2016/06/P1010006-1024x842.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2016/06/P1010006-150x150.jpgRazvanDiverseEvenimenteInformatii UtileLocaleAsociația pentru Dezvoltare Durabilă OPTIM,Centrul Europe Direct Botoşani,Simpozion BIODIVERSITATE ȘI DEZVOLTARE DURABILĂ
Vineri și sâmbătă, 17 și 18 iunie 2016, s-a desfășurat la Botoșani cea de-a X-lea ediție a Simpozion BIODIVERSITATE ȘI DEZVOLTARE DURABILĂ. Activitatea, având un solid nivel academic, este organizata de Asociația pentru Dezvoltare Durabilă OPTIM și este dedicata cadrelor didactice, specialiștilor în domeniul protecției mediului, studenților, elevilor și tuturor...