Întâlnire cu tineri din Franţa şi Italia la Botoşani (foto-video)

Intalnire-liceeni-Ungureni-Franta-Europe-Direct

Un grup de tineri din Druillat, Revermont, Franta, de la Liceul Tehnologic Plopenii Mari – Ungureni, Botosani- si doi reprezentanti de la Asociatia EuROpaeus, Roma – Italia s-au aflat joi in vizita la Centrul de Informare Europe Direct Botosani – sala de activitati de la Colegiul National Mihai Eminescu.

Oaspetii au urmat pasii cu stelute aurii pe culoarul european al Colegiului si au remarcat cu interes inscriptia salii purtand numele conationalului lor, Jean Monnet, arhitectul principal al Uniunii Europene.
Tinerii si indrumatorii lor au fost salutati cu caldura de profesorii Cristina Chiriac, directoarea Colegiului Mihai Eminescu Botosani, Rodica Mighiu, inspector scolar pentru programe europene la ISJ Botosani precum si de reprezentanti ai Centrului Europe Direct Botosani.

Au mulțumit din partea oaspetilor prof. Jaqueline Peulet, presedinta Comitetului de infratire Revermont – Ungureni, si prof. Alexandru Dascaliu, director al Liceului tehnologic din Plopenii Mari. In continuare tinerii romani si francezi au desfasurat o sesiune interactiva pe marginea Cartei Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene, finalizata cu adnotari proprii pe un afiș al documentului.

Voluntari ai Centrului Europe Direct Botosani au distribuit materiale documentare si promotionale. In final toti tinerii s-au intretinut in curtea interioara a liceului, au cantat, au dansat si s-au fotografiat impreuna.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de mai jos:
Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.