Au început înscrierile pentru Maratonul MTB „Nordul Moldovei – Caii Pedalează” 2014

imagini-maratonul-mtb-nordul-moldovei-caii-pedaleaza-2013

Pe 24 mai 2014, la Moşia Cai de Vis va avea loc, pentru al IV-lea an consecutiv Maratonul „Nordul Moldovei – Caii Pedalează”, la care participă sute de pasionați de ciclism din întreaga țară. Acțiunea se va petrece în localitatea Vârful Câmpului, județul Botoșani, organizatorii pregătind si de aceasta data două trasee.

Evenimentul este adresat tuturor celor dornici să evadeze din cotidian, să părăsească drumurile amenajate pentru a-şi testa rezistenţa fizică, îndemânarea şi orientarea pe trasee cu grade diferite de dificultate, în tură scurtă (30 km) sau tură lungă (50 km).

Startul și sosirea vor fi comune atât pentru tura scurtă (30km), cât și pentru cei de la tura lungă (50km), iar participarea la acest maraton este recomandată celor responsabili care-și cunosc nivelul de pregătire. Mai multe detalii se pot găsi pe site-ul oficial.

Anul acesta organizatorii au pregatit doua noutati: cronometrarea cu chip si o noua categorie de concurs, adresata celor care considera ca nu exista limita de varsta pentru a pedala, respectiv peste 50 ani.

VEZI SI:

Înscrierea pentru ediţia din acest an a maratonului se realizează prin completarea formularului de pe site-ul evenimentului (www.mtbnordulmoldovei.com) şi achitând o taxă de participare (45 RON – pănă la 30 aprilie, 55 RON – până la 18 mai sau 75 RON în dimineața evenimentului, la locul de Start).

Maratonul MTB „Nordul Moldovei – Caii Pedalează” este un eveniment de tradiție la Moșiei Cai de Vis, realizat în acest an cu susţinerea Elsaco, Generali România, Activ Explore, Activ Travel.
==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.