Inimioare pentru mame, expoziție de sentimente ale copiilor din 12 județe!


Începutul lunii martie marchează, pe lângă Sărbatoarea Mărtişorului și începutul primăverii, reînvierea naturii. Mai mult decât atât, martie este considerată luna mamelor, luna celor care zămislesc viața.

Astfel, prin intermediul concursului interjudețean de creație artistico-plastică desfășurat în cadrul proiectului „Inimioare pentru mama” organizat de Grădinița P.P. Nr. 23 Botoșani, reprezentată prin prof. Maria Marinuc, în calitate de director și prof. Ursan Monica-Teodora, în calitate de coordonator al proiectului educațional, se face cunoscut modul în care își exprimă copiii sentimentele cele mai sincere pentru mama. Din echipa de proiect fac parte doamnele prof. Cojocaru Monica, prof. Chisăliță Daniela și prof. Burlacu Florentina care au contribuit la buna desfășurare a proiectului.

Lucrările copiilor participanți la concurs sunt prezentate în cadrul expoziției Bibliotecii Județene „Mihai Eminescu” Botoșani, reprezentată prin prof. Cornelia Viziteu, în calitate de director și doamnele bibliotecare , în calitate de organizatori ai activităților derulate în proiectul educațional.

Lucrările expuse aparțin copiilor participanți atât din județul Botoșani cât și din alte 12 județe (București, Iași, Bacău, Teleorman, Constanța, Brăila, Galați, Maramureș, Vrancea, Bihor, Caraș – Severin și Suceava).

Expoziția se va organiza în perioada 8 – 23 martie 2018 la Filiala Nr. 1 Primăverii a Bibliotecii Județene „Mihai Eminescu” Botoșani.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.