Spread the love

 


Weekend-ul acesta, Uvertura Mall, una dintre cele mai apreciate locații de shopping și entertainment din Botoșani, sună clopoțelul pentru începutul noului an școlar și dă startul distracției alaturi de colegi, prieteni și familie, într-un mod absolut original.

Duminică, 10 septembrie, începând cu orele 16:00 se strigă Catalogul Distracției, iar cei care s-au inscris pe pagina de facebook Uvertura Mall și răspund, primesc un premiu instant și participă la tragerea la sorți pentru marele premiu: o bursă anuală în valoare de 1200 de Euro.

Pregătirea pentru noul an școlar continuă cu parcurgea materiilor principale prezentate într-o manieră veselă și distractivă. Limba și Literatura Română se schimbă sub prestația elevului Cosmin Agache care va susține un recital de beat box. Pentru Educație Fizică s-au pregatit intens cei de la G-Power, care vin cu o demonstrație la superlativ de street dance, apoi cele mai talentate voci de la Asociația Cheia Sol vor susține recitaluri uimitoare pentru ora de Educație Muzicală, iar pentru Educație Tehnologică este pus la punct un moment magic de fantezie coregrafică. Matematica se va regăsi și ea în orarul zilei când se vor aduna premiile și se vor înmulți prieteniile.

În ”pauza mare”, pe scena amenajată la etajul patru Uvertura Mall, va urca îndrăgita artistă Nicole Cherry. Cu un repertoriu ales pe sprânceană, Nicole promite cel mai tare început de an școlar tuturor fanilor prezenți.

Seara primei zile de școală înseamnă și finalul campaniei „Daruieşte o șansă educaţiei”, prin care Uvertura Mall și clienții săi vor dona 4 ghiozdane complete cu toate rechizitele necesare unor copii defavorizați.

 

 

 

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2017/09/IMG_20170907_161003.pnghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2017/09/IMG_20170907_161003-150x150.pngRoxana AiacoboaeiConcerteEvenimenteIneditLocalean scolar,eveniment,Nicole Cherry,premii,start,Uvertura Mall
  Weekend-ul acesta, Uvertura Mall, una dintre cele mai apreciate locații de shopping și entertainment din Botoșani, sună clopoțelul pentru începutul noului an școlar și dă startul distracției alaturi de colegi, prieteni și familie, într-un mod absolut original. Duminică, 10 septembrie, începând cu orele 16:00 se strigă Catalogul Distracției, iar cei...