Spread the love

incep-inscrierile-concursul-de-desene-carrefour

În premieră, la cea de-a 26-a ediţie a Concursului de Desene, Carrefour România lansează o platformă dedicată proiectului – www.carrefour.ro/concurs-desene – prin care părinții pot înscrie acum şi online desenele copiilor în cursa pentru cele trei premii de popularitate. Spre deosebire de Concursul tradițional, în galeria online se pot înscrie planșele elevilor din clasele 0-8 din întreaga țară.

Ediția de Crăciun din acest an se desfăşoară în cele 17 orașe în care Carrefour este prezent cu hipermarketuri prin distribuirea în școli a planşelelor speciale care vor intra în tragerea la sorţi pentru șansa de a câștiga unul din marile premii, printre care laptopuri, biciclete sau excursii la Disneyland Paris.

„Prin adăugarea componentei digitale acestui concurs devenit deja tradițional pentru noi, ne dorim să facilităm înscrierea şi șansele de câștig și în rândul elevilor din orașele sau satele în care planșele nu sunt distribuite. Mai mult, elevii vor putea beneficia astfel de un nou mediu în care să își expună creațiile, pe lângă spaţiile pe care le punem la dispoziţie în hipermarketurile Carrefour din țară” a declarat Teodora Juravle, Manager Comunicare Marketing Carrefour România.

 

Mecanism Concurs de Desene Carrefour pentru premiile de popularitate:

  • Pasul 1: Ridicarea planșei de desen din şcoală sau descărcarea planșei de pe pagina carrefour.ro/concurs-desene.
  • Pasul 2: Crearea unui cont şi încărcarea planșei desenate în galeria planşelor Carrefour.

Pasul 3: Votarea celor mai frumoase desene

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2014/11/incep-inscrierile-concursul-de-desene-carrefour.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2014/11/incep-inscrierile-concursul-de-desene-carrefour-150x150.jpgOvidiuConcursuriDiverseInformatii UtileLocaleCarrefour,Concursuri,copii,desene
În premieră, la cea de-a 26-a ediţie a Concursului de Desene, Carrefour România lansează o platformă dedicată proiectului - www.carrefour.ro/concurs-desene - prin care părinții pot înscrie acum şi online desenele copiilor în cursa pentru cele trei premii de popularitate. Spre deosebire de Concursul tradițional, în galeria online se pot...