În acest week-end la Uvertura Mall

airsoft

Umor, divertisment, culoare, artă, frumuseţe, shopping, toate vă aşteaptă în acest week-end la Uvertura Mall.

Toţi clienţii care vor veni în acest week-end la Uvertura Mall pentru a profita de reducerile de vară vor avea şansa să participe la Tombola Verii unde premiile sunt de peste 5000 de lei.

În acelaşi timp, copiii sunt invitaţi la Facepainting. După cum ne-a obişnuit, Uvertura Mall oferă în fiecare sâmbătă şi duminică desene pe faţă colorate tuturor copiilor, de la ora 12:00 la etajul 3.

facepainting 3

Copiii sunt cei mai fericiţi la Uvertura Mall. Fetiţele sunt invitate în fiecare sâmbătă la un atelier de creat hăinuţe pentru păpuşi începând cu ora 11:00 la etajul 4 al mall-ului iar toţi copii pasionaţi de jocuri de strategie sunt invitaţi să înveţe GO, un joc chinezesc care va ascuţi minţile celor mici.

Atelier Concurs de GO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hârtia devine cea mai frumoasă jucărie cu Origami

Cele mai frumoase jucării sunt cele pe care copiii le creează singuri, iar origami este cel mai frumos mod de a îmbina joaca cu simţul artistic. De aceea Uvertura Mall împreună cu Modas organizează duminică, 26 iulie 2015, de la orele 11:00 Workshop Origami cu participare gratuită pentru toţi copii.

Origami este atât o formă de artă cât şi o formă de distracţie. Împăturirea hârtiei devine o joacă care aduce zeci de zâmbete pe feţele copiilor mai ales dacă hârtia este colorată.

„Copiii au o fire artistică foarte bine dezvoltată, de aceea le place origami atât de mult şi au o bucurie nespusă când figurina pe care o creează iese frumoasă” spune Petru Pricope de la Studio Modas.

Copii vor pleca acasă cu figurinele pe care le creează sub îndrumarea instructorilor.

origami

 

Concurs de Airsoft

Duminică, 26 iulie 2015, Uvertura Mall împreună cu Clubul Sportiv Airsoft Botoşani va organiza a doua ediţie a Concursului de Tir cu arme airsoft.

Demonstraţia de tir cu replici airsoft va începe la ora 12:00. Timp de o oră pretendenţii la titlu vor avea ocazia să se încălzească şi să testeze mai multe modele de arme, de la pistoale la arme automate.

Cei care au participat la prima ediţie a concursului organizat pe data de 19 aprilie au acum şansa să îşi ia revanşa sau să îşi reafirme tenacitatea în mânuirea armelor airsoft.

Concursul se va organiza separat pentru băieţi şi fete.

Înscrierile se fac pe pagina de Facebook a evenimentului sau în ziua concursului.

Înainte dar şi după concurs, sub sloganul ”FAIR-PLAY – ONOARE – AIRSOFT” sute de botoşăneni vor avea plăcerea de a trage cu diferite replici de airsoft.

Airsoftul este un sport inventat in Japonia in anii 1970 în urma restricţiilor impuse asupra armelor. Deoarece exista o piaţa foarte mare de colecţionari, anumite firme au început să facă replici fidele ale armelor reale care trageau cu bile de plastic.

airsoft

Uvertura Mall – Ne vedem in Centru!

 

Pentru mai multe informații contactați:

Răzvan Pascal

Specialist Marketing

Email: razvan.pascal@uverturamall.ro

Mobile: +40 754 386 098

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.