Imagini video surprinse de prin Botosani la Tele M

De ceva zile am remarcat unele imagini video surprinse de prin Botosani din diferite zone ale orasului avand ca fundal sonor unele melodii. Mie unul mi-a placut ce am vazut si vreau sa felicit din partea echipei noastre pe cei care au contribuit si au avut initiativa de a demara astfel de filmari si de a le difuza fiind cu siguranta o solutie mult mai buna decat acele imagini live care surprindea prefectura si teatrul Mihai Mminescu.
Probabil filmarile s-au desfasurat intr-o singura zi sau poate maxim doua si surprinde imagini din aproape toate zonele orasului fiind ca si o mica plimbare prin oras. Surprinde Botosaniul asa cum este el cu bune si cu rele insa ce am remarcat eu este faptul ca inspira parca o provocare si anume de a privi mai atent atunci cand te plimbi prin oras pentru a observa unele lucruri si detalii simple pe care probabil in viata de zi cu zi din prea multa graba sau indiferenta nu mai reusim sa le captam.
Orasul nostru traieste … respira, sufera si se buura in acelasi timp cu noi, ca vrem sau nu este o parte din noi si poate ar trebui sa il pretuim mai mult sau poate mai bine spus ar trebui sa invatam sa il redescoperim.
Felicitari celor de la Tele M Botosani pentru initiativa in special cameramanului care a surprins imaginile si editorului desi tind sa cred ca este una si aceeasi persoana! 😉
Toate respectele noastre!

Facebook Comments

One thought on “Imagini video surprinse de prin Botosani la Tele M

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.