Spread the love

Miercuri 15 Decembrie asa cum am mai anuntat a avut loc prima editie: Targul ONG Botosani eveniment organizat de Fundatia Estuar – Filiala Botosani, impreuna cu Asociatia B-Right Media Botosani.

Toate ONG-urile participante au avut standuri unde si-au promovat activitatea, proiectele si au oferit produse de Craciun confectionate de voluntari sau chiar de beneficiarii carora li se adreseaza aceste ong-uri.
Rand pe rand cele 14 organizatii non-guvernamentale si-au prezentat activitatea:

Asociaţia B-RIGHT MEDIA: o echipa pluridisciplinara care isi desfasoara activitatea în domeniile cultura-media, social, educatie, tineret, dezvoltare comunitara.

Asociaţia Tereza: ofera servicii de informare medicala; consiliere psihosociala si de suport pentru persoane infectate cu HIV/SIDA; orientare socio-profesionala; asistenta in relaţia cu autoritatile; activitati recreativ – educationale.

Fundatia Estuar – Filiala Botosani: ofera optiuni sociale si alternative adultilor cu probleme de sanatate mintala, pentru reintegrarea lor in comunitatea romaneasca.

Asociaţia „Ne Trebuie Speranta”: o asociatie a parintilor copiilor cu sindrom Down si alte dizabilitati intelectuale, care isi desfasoara activitatea in incinta Centrului Scolar de Educaţie Incluziva.

Crucea Rosie – Filiala Botoşani : ofera sprijin pentru persoanele afectate de calamitati naturale, ajutoare pentru persoane defavorizate, tabere educativ-recreative pentru cazuri sociale, programe pentru tineret.

Fundatia „Hand of Help” Botosani : sprijina comunitatea locală prin 3 programe: centrul rezidential Hand of Help, proiectul „Safe Harbor” (pregatirea reinsertiei sociale a tinerilor proveniti din centrul de plasament) si programul „Brother’s Keeper” (ajutorarea familiilor).

Fundatia Star of Hope Romania: Misiunea Fundatiei Star Of Hope Romania este aceea de a ajuta copiii cei mai nevoiasi pentru a avea o viata mai buna, sa creasca si sa se dezvolte intr-un climat de demnitate si incredere, de valorizare a fiintei umane.
Scopul actiunilor Fundatiei Star of Hope Romania: de a sustine copiii aflati in dificultate, in special copiii cu dizabilitati.

Europe Direct Botosani : face parte din reteaua celor 31 de Centre Europe Direct din Romania si 350 de Centre din Uniunea Europeana, finantate de Comunitatea Europeana, promovand o cetațenie europeana informată si activa.

Asociatia Culturala „Vis de Artist”: incurajeaza artistii debutanti si in formare, promoveaza si sprijina activitati cultural-artistice, organizeaza spectacole, realizeaza si editeaza publicatii, descopera, selecteaza, sprijina valorile cultural-artistice locale.

„Agents of Change” Podriga : promoveaza masuri şi actiuni de sprijin (educatie sociala, ergoterapie, socializare si petrecerea timpului liber) in vederea mentinerii in comunitate a adultilor cu probleme de sanatate mintala.

Asociaţia pentru copii „Il Girotondo”: gradinită cu program prelungit care le ofera copiilor provenind din medii defavorizate activitati educative, o masa calda, activitati de recreere şi petrecere a timpului liber.

Asociaţia Special Additions: Administreaza un centrul rezidential în care ofera servicii de gazduire pe perioadanedeterminata, ingrijire si asistenta medicala, educare, consiliere psihologica, socializare si petrecere a timpului liber. Anual organizeaza activitatea Fundatiei Medical Missions, care ofera consultatii si operatii gratuite botosanenilor.

Asociaţia Culturală Enescu : cu activitate atat in tara, cat si în strainătate, promoveaza cultura prin activităti cu artisti din toate domeniile, sustinerea de spectacole, concerte si recitaluri, organizarea de evenimente si festivaluri, organizarea de concursuri, cursuri de perfectionare, simpozioane, initierea unor programe educationale, acordarea de premii si burse de studii pentru artisti.

Iata si alte poze de la acest eveniment:

Cei care doresc sa urmareasca intregul spectacol pot gasi o inregistrare si pe Live.Botosani.ro.

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2010/12/IMG_2715-1024x768.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2010/12/IMG_2715-150x150.jpgOvidiuCampanii 4BotosaniONG-uri din BotosaniAgents of Change,B-RIGHT MEDIA,Botosani,crucea rosie,Enescu,Estuar,Europe Direct,Hand of Help,Il Girotondo,Ne Trebuie Speranţă,ONG,Special Additions,Star of Hope,targ,Tereza,Vis de Artist
Miercuri 15 Decembrie asa cum am mai anuntat a avut loc prima editie: Targul ONG Botosani eveniment organizat de Fundatia Estuar - Filiala Botosani, impreuna cu Asociatia B-Right Media Botosani. Toate ONG-urile participante au avut standuri unde si-au promovat activitatea, proiectele si au oferit produse de Craciun confectionate...