Imagini de la spectacolul de Comedie Live cu Trupa IDIOT din Uvertura Mall

imagini-spectacol-comedie-live-trupa-idiot-uvertura-mall

Asa cum am anuntat, vineri, 5 iulie, incepand cu orele 19:30, Uvertura Mall a gazduit o seara de teatru de improvizatie care deschide astfel o serie de evenimente artistice pentru iubitorii de teatru si nu numai.

Invitatii speciali ai acestui eveniment au fost membri Trupei de Teatru “IDIOT”. Lansata in iunie 2011, ”IDIOT” este singura trupa din Moldova care a indraznit sa abordeze acest gen atat de riscant, dar care produce satisfactii pe masura. Regula principala a spectacolului este ca actorii sa intre in scena fara sa stie ce urmeaza sa se intample. Asta pentru ca publicul decide ce personaje apar. Ei raman inarmati cu mult curaj, buna dispozitie si tot umorul cu care au fost inzestrati. Nu au regizor in spate, text in cap sau decor, iar singura lor recuzita este bunul simt.

De la prima reprezentatie si pana acum, cei patru actori – Alexandru Petrila, Theodor Ivan, Codrin Danila si Ovidiu Ivan – au jucat sute de spectacole fara sa se repete, in cele mai diverse locatii: teatre, festivaluri stradale, emisiuni tv si diverse cluburi.

În continuare vă przentăm câteva imagini foto-video de la acest eveniment, mai multe imagini puteţi găsi şi în albumul foto special creat acestui eveniment de pe pagina noastră oficială de facebook: www.facebook.com/4Botosani.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de mai jos:
Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.