Imagini de la prima zi a Festivalului Seri Melancolice Eminesciene (foto-video)

imagini-prima-zi-festivalul-seri-melancolice-eminesciene-2013-foto-video

Vineri seara, la Saveni, Festivalul National de Muzica Folk pentru Copii si Tineret “Seri Melancolice – Eminesciene”, si-a deschis portile. Aflat la a IV-a editie, festivalul este organizat de catre Asociatia Judeţeana a Organizatorilor de Evenimente Botosani, Memorialul Ipotesti – Centrul National de Studii Mihai Eminescu in colaborare cu Primaria Municipiului Botosani si Consiliul Local Botosani, Asociatia Culturala ARLECHIN Botosani, Consiliul Judetean Botosani, Primaria Comunei Mihai Eminescu si Primaria si Consiliul Local al Orasului Saveni.

Organizatorii au tinut sa multumeasca in debutul manifestarii pentru sprijin si continuitate atat actualilor edili, primarul municipiului Botosani Ovidiu Portariuc si presedintelui Consiliului Judetean Florin Turcanu cat si fostilor edili, Catalin Flutur si Catalin Alexa.

In prima zi a festivalului au evoluat urmatorii concurentii la sectiunea individual:

Sursa Video: Centrul Europe Direct Botosani

Au urmat, apoi, lansarea cartilor „Open de dor” (Ioan Mateiciuc), „Cântece de trecut puntea” (Ovidiu Mihailescu), „Lumini ce nu se sting” (Burac Gheorghe) si „Marţişoare” (Dan Vană). Prima seara a festivalului s-a încheiat cu recitalurile Grupului „ICARUS” (Andrei Cicioc si Bogdan Pinghireac) din Saveni si ale cantautorului Dan Vana.

Lorena Petronela Chiribuţa, actor al Teatrului Mihai Eminescu Botoşani, a asigurat prezentarea festivalului, iar sunetul si luminile – Pro Concert (DJ – Radu Hutanu). Din partea Primariei Municipiului Botosani, a fost prezent domnul Cladiu Nanea – Serviciul Management Proiecte.

VEZI SI:

Sambata la Ipotesti vor evolua pe scena grupurilor de muzica folk inscrise in concurs (Mid Band, Moldavia Folk, Delirium, Cetatea Veche Siret, Seth, Ceainic, Prolog, Metafora, Clio – Mms, Avocal, Noi Doi, Cameleonii, Metil) iar seara se va incheia cu un recital de exceptie marca Ovidiu Mihailescu.

Coordonatorii festivalului, Constantin Oneaga si Flavius Alin Damean s-au declarat mulţumiţi de ospitalitatea cu care au fost intampinati la Saveni si au făcut precizarea ca „ideea acestui festival este aceea de a descoperi, promova si lansa noi talente, astfel incat, concursul va aduce pe scena noi voci ale folkului”.

In continuare vă prezentăm câteva imagini foto-video de la acest eveniment, mai multe imagini puteţi găsi şi în albumul foto special creat acestui eveniment de pe pagina noastră oficială de facebook: www.facebook.com/4Botosani.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de mai jos:
Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.