Spread the love
  • 131
    Shares

imagini-parada-datinilor-obiceiurilor-de-iarna-botosani-foto-video

Duminica, 15 decembrie, caiuti, ursi, mascati si dansatori, acompaniati de muzicanti, au luat cu asalt strazile municipiului. Parada a avut loc in cadrul celei de a doua zi de desfasurare a Festivalului de Datini si Obiceiuri de Iarna „Din strabuni, din oameni buni…”, ajuns deja la a 39-a editie.

Ansambluri din Avrameni, Candesti, Concesti, Cordareni, Corlateni, Corni, Cosula, Cristesti, Durnesti, Flamanzi, Hlipiceni, Hudesti, Ibanesti, Lunca, Lozna, Rachiti, Stiubieni, Vorona, Vaculesti, Varfu Campului, dar si din judete ca Bacau, Iasi, Constanta si chiar din Republica Moldova au colindat mai multe strazi din municipiul Botosani.

În continuare va prezentam câteva imagini foto-video de la acest eveniment, mai multe imagini puteti gasi si în albumul foto special creat acestui eveniment de pe pagina noastra oficiala de facebook: www.facebook.com/4Botosani.

Mai multe imagini puteti gasi si în albumul foto special creat acestui eveniment (2013-12-15 FESTIVAL DATINI ZIUA 2) de pe pagina noastra oficiala de facebook: www.facebook.com/4Botosani.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2013/12/imagini-parada-datinilor-obiceiurilor-de-iarna-botosani-foto-video.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2013/12/imagini-parada-datinilor-obiceiurilor-de-iarna-botosani-foto-video-150x150.jpgOvidiuAmintiri din BotosaniArtisti localiCampanii 4BotosaniDiverseInformatii UtileLocaleAvrameni,Bacau,Botosani,caiuti,Candesti,Concesti,Constanta,Cordareni,Corlateni,Corni,Cosula,Cristesti,datini,Durnesti,Festivale,Festivalul de datini si obiceiuri de iarna,Flamanzi,Hlipiceni,Hudesti,iarna,Ibanesti,judet,Lozna,Lunca,mascati,obiceiuri,parada,Rachiti,Republica Moldova,sarbatori,Stiubieni,traditii,ursi,Vaculesti,Varfu Campului,Vorona
Duminica, 15 decembrie, caiuti, ursi, mascati si dansatori, acompaniati de muzicanti, au luat cu asalt strazile municipiului. Parada a avut loc in cadrul celei de a doua zi de desfasurare a Festivalului de Datini si Obiceiuri de Iarna 'Din strabuni, din oameni buni…', ajuns deja la a 39-a editie. Ansambluri...