Imagini de la Festivalul Mărțișor Dorohoian 2014 (foto-video)

imagini-festivalul-martisor-dorohoian-2014-foto-video

In perioada 1-2 martie 2014 a avut loc la Dorohoi a XXXI-a ediţie a Festivalului Naţional „Mărţişor Dorohoian”.

Juriul concursului de muzică uşoară, unul dintre cele mai importante din ţară, a fost format din Dumitru Lupu – compozitor şi profesor la Facultatea de Pedagogie Muzicală din Constanţa, interpreta Ileana Şipoteanu, Marcel Dupu – directorul Palatului Copiilor Botoşani, Dan Doboş – managerul Orchestrei „Rapsozii Botoşanilor”, Dan Huţu – directorul Direcţiei pentru Cultură Botoşani, Aurel Melniciuc – directorul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Tradiţiilor Populare (CJCPTP), Gherghina Guşulei – profesor de muzică şi Valuţa Murariu – directorul Casei de Cultură.

Membru onorific a fost compozitorul Mişu Blanaru, iniţiatorul festivalului, care a venit special din Israel cu această ocazie. În cadrul festivalului au susţinut recitaluri Ileana Şipoteanu, Anişoara Puică, Ovidiu Cernăuţeanu şi Raoul.

Organizatorii festivalului-concurs au fost Primăria Dorohoi, Consiliul Local, Consiliul Judeţean, CJCPT şi Casa Municipală de Cultură Dorohoi.

Trofeul ediţiei din acest an al Festivalului Naţional de muzică uşoară „Mărţişor Dorohoian” a fost câştigat de Alexandru Gheorghe Tărâţeanu din Cernăuţi. El este un tânăr de 21 de ani, student în anul IV la Facultatea de canto a Universităţii de muzică „George Enescu” din Iaşi şi este la a doua participare la „Mărţişor Dorohoian”, prima fiind la ediţia din anul 2012, când a câştigat locul I la categoria sa de vârstă.

În continuare va prezentam câteva imagini foto-video de la acest eveniment, mai multe imagini puteti gasi si în albumul foto special creat acestui eveniment de pe pagina noastra oficiala de facebook: www.facebook.com/4Botosani.

Sursa Foto-Video: Ziarul BUZZ

Mai multe imagini puteti gasi si în albumul foto special creat acestui eveniment (2014-03-02 MARTISOR DOROHOIAN) de pe pagina noastra oficiala de facebook: www.facebook.com/4Botosani.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.