Spread the love

© Ovidiu Porohniuc 2015 - https://www.facebook.com/OvidiuPorohniucPhotography

Scoala de dans G-Power in colaborare cu REBORN Bistrita au organizat la Botosani o noua editie a evenimentului „Cupa Scolilor la Streetdance”. Indragitul concurs interscolar a avut loc sambata, 28 martie, de la ora 17:00 la Casa de Cultura a Sindicatelor Botosani.

Membri ai juriului au ales pe Andreea Maftei, pentru titlul de „cea mai buna dansatoare din clasele I-IV” si pe Tudor Boroftina pentru titlul de „cel mai bun dansator din clasele V-VIII”. La nivelul claselor de liceu, Denis Ozcan a fost cel care a ridicat trofeul.

Trupele de dans castigatoare din acestea editie au fost:
– nivel I-IV: trupa G-Pow Pow
– nivel V-VIII: trupa Hood Jr.
– nivel IX-XII, trupa LA Kingz

În continuare va prezentam câteva imagini foto-video de la acest eveniment, mai multe imagini puteti gasi si în albumul foto special creat acestui eveniment de pe pagina noastra oficiala de facebook: www.facebook.com/4Botosani.

Mai multe imagini video gasiti in acesta lista de pe youtube.

Mai multe imagini puteti gasi si în albumul foto special creat acestui eveniment (2015-03-28 CUPA SCOLILOR STREETDANCE) de pe pagina noastra oficiala de facebook: www.facebook.com/4Botosani.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2015/03/imagini-etapa-judeteana-cupei-scolilor-streetdance-2015-foto-video.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2015/03/imagini-etapa-judeteana-cupei-scolilor-streetdance-2015-foto-video-150x150.jpgOvidiuArtisti localiDiverseEvenimenteInformatii UtileLocalePromovariAndreea Maftei,Cupa Scolilor la StreetDance,Dans,Denis Ozcan,G-Pow Pow,G-Power,Hood Jr.,LA Kingz,streetdance,Tudor Boroftina
Scoala de dans G-Power in colaborare cu REBORN Bistrita au organizat la Botosani o noua editie a evenimentului 'Cupa Scolilor la Streetdance”. Indragitul concurs interscolar a avut loc sambata, 28 martie, de la ora 17:00 la Casa de Cultura a Sindicatelor Botosani. Membri ai juriului au ales pe Andreea Maftei,...