Spread the love

Asa cum am anuntat, aseara 26 ianuarie 2011 a avut loc prima editie „Seara Voluntarilor Botosaneni”, eveniment organizat de Centrul Europe Direct Botosani, impreună cu Asociatia B-Right Media.

Din pacate seara nu s-a incheiat asa de pozitiv pentru mine pentru ca am remarcat cand am venit de la eveniment ca am reusit performanta sa nu mai am un card de memorie (4GB) de la camera foto. Acel card de memorie contine poze si filmulete, cele mai multe momente din cadrul acestui spectacol. Astfel in cele ce urmeaza voi prezenta doar imaginile si ce am filmat cu celalat card care l-am folosit (2GB) insa aici avem doar secvente din finalul spectacolului. Am fost astazi dimineata la Teatrul Mihai Eminescu si am cautat pe acolo insa a gasi un card e ca si cum ai cauta un ac prin iarba. 🙂 Asta e… am lasat un numar de telefon poate am noroc sa se gaseasca.
Cu aceasta ocazie vreau a fac apel la cititorii daca cumva stie cienva sau afla de un astfel de card de memorie sa ma contacteze ofer recompensa. Nu imi pare rau de acel card, pana la urma nu valoreaza mai mult de 30 lei insa regret ca nu pot pune pe site tot ce aveam filmat si pozat pe el de la eveniment. Vreau sa multumesc domnului Cajvaneanu de la Europe Direct pentru ca mi-a trimis cateva imagini cu care sa completez acest articol.
Dar gata cu supararile si sa admiram in cele ce urmeaza o mica parte din spectacolul de aseara. Felicitari organizatorilor cat si mai ales  voluntarilor si artistilor prezenti la acest eveniment.

Diplomele au fost oferite în cadrul unui spectacol a cărui regie artistică a fost semnată de prof. Cătălina Constantinovici, din care nu a lipsit muzica, dansul și teatrul, asigurate de Asociația Culturală Vis de artist, Clubul de Dans Sportiv Unik Dance, Școlile nr. 12 și 13, trupa Katharsis de la Colegiul A.T. Laurian, corul de la Liceul Pedagogic.

Imagini de la domnul Radu Cajvaneanu:

Imediat cum termin de editat filmuletele de pe cardul de 2GB le voi pune aici, fragmente video de la sfarsitul „Serii Voluntarilor Botosaneni”.

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2011/01/Seara-Voluntarilor-Botosaneni-1024x768.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2011/01/Seara-Voluntarilor-Botosaneni-150x150.jpgOvidiuArtisti localiDiverseA.T.Laurian,ATL,B-RIGHT MEDIA,Botosani,Catalina Constantinovici,crucea rosie,Estuar,Europe Direct,Il Girotondo,Katharsis,Let`s Do It Botosani,Liceul Teoretic Nicolae Iorga,Ne Trebuie Speranţă,ONG,Scoala Nr. 12,Scoala Nr. 13,Seara Voluntarilor Botosaneni,Teatrul Mihai Eminescu,Unik Dance,Vis de Artist,voluntariat
Asa cum am anuntat, aseara 26 ianuarie 2011 a avut loc prima editie 'Seara Voluntarilor Botosaneni', eveniment organizat de Centrul Europe Direct Botosani, impreună cu Asociatia B-Right Media. Din pacate seara nu s-a incheiat asa de pozitiv pentru mine pentru ca am remarcat cand am venit de la eveniment...