Imagini de la Earth Hour, Botosani 26 Martie 2011

Desi vremea a fost capricioasa sambata seara sute de botosaneni au participat la evenimentul organizat de Primaria Botosani cu ocazia campaniei Earth Hour, initiata de ecologistii de la WWF. Evenimentul s-a desfasurat pe scarile Prefecturii imediat ce luminile la cladirea Palatului Administrativ si Primaria Botosani au fost stinse.

Spectacolul organizat, la lumina lumanarilor, fara surse de electricitate, a cuprins momente artistice sustinute de copiii talentati ai orasului, dar si, in premiera, o demonstratie de karate, pe intuneric, asigurata de sportivii de la Asociatia Judeteana de Karate „Shotokan”.

Copiii de la Cheia Sol au inceput ora de spectacol dedicata Pamantului cu un program muzical care a cuprins melodii reprezentative din cateva tari implicate in aceasta campanie cum ar fi Franta, Spania, Olanda, America sau Rusia.

In premiera, in cadrul acestui program, botosanenii prezenti au asistat la o demonstratie de karate pe intuneric sustinuta de trei dintre micii sportivi ai Asociaţiei judetene de Karate “Shotokan”.

In afara de membrii grupului Cheia Sol, au mai cantat si elevii Liceului de Arta “Stefan Luchian”, Tudor Lazaruc si Lorena Palade.

Spectacolul a continuat apoi cu inmanarea unor diplome de participare catre organizatiile si voluntarii implicati, in numar mult mai mare decat anul trecut, iar din partea primarului Catalin Flutur, au fost acordate diplome de apreciere organizaţiilor care s-au implicat efectiv la organizarea la Botosani acestei manifestări cum ar fi Asociatia Cheia Sol, Asociatia B-Right Media, Asociatia Vis de Artist, Consiliul Judeţean al Elevilor, Asociatia Judeteană de Karate Shotokan si Centrul Europe Direct Botosani.

Punctul culminant al serii a fost crearea lantului uman in timp ce trupa Icarus a incheiat programul muzical cu un recital de piese folk.

[in curand si alte imagini video]

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Facebook Comments

3 thoughts on “Imagini de la Earth Hour, Botosani 26 Martie 2011

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.