Imagini de la cea de-a doua zi a Festivalului Seri Melancolice Eminesciene (foto-video)

imagini-a-doua-zi-festivalul-seri-melancolice-eminesciene-foto-video

Sâmbătă, 21 septembrie 2013, Festivalul Naţional de Muzică Folk pentru Copii şi Tineret “Seri Melancolice Eminesciene” a continuat la Ipoteşti. După debutul festivalului, care a avut loc, vineri, la Săveni, cea de a doua zi a început la Ipoteşti la ora 18.00.

Organizatorii, Asociaţia Judeţeană a Organizatorilor de Evenimente Botoşani, Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii Mihai Eminescu în colaborare cu Primăria Municipiului Botoşani şi Consiliul Local Botoşani, Asociaţia Culturală ARLECHIN Botoşani, Consiliul Judeţean Botoşani, Primăria Comunei Mihai Eminescu şi Primăria şi Consiliul Local al Oraşului Săveni, au asigurat buna desfăşurare a acestei activităţi aflate la cea de a IV-a ediţie.

Au urcat pe scena amfiteatrului interior “Laurenţiu Ulici”, construit pentru spectacole şi alte activităţi culturale, participanţii la secţiunea Grupuri folk, după cum urmează:

  • Mid Band
  • Moldavia Folk
  • Cetatea Veche Siret
  • Seth
  • Ceainic
  • Metafora
  • Clio
  • Cameleonii
  • Metil
  • Melody

Seara a fost încheiată cu o lansare de carte ce poartă semnătura lui Ovidiu Mihăilescu, care l-a rugat pe Ioan Mateiciuc să recite câteva din creaţiile sale, iar, pe final, în acordurile chitării cantautorului Ovidiu Mihăilescu, care, începând cu ora 20.00, a susţinut un recital de muzica folk.

Comisia de jurizare, a festivalului din acest an, a fost formată din Mihai Cosmin Popescu, realizator al emisiunii “Omul cu Chitara” de la Radio România Actualităţi, Ovidiu Mihăilescu, în calitate de cantautor şi poet, Ludvic Schibinschi, în calitate de profesor coordonator al cercului de muzica folk de la Palatul Copiilor Botoşani.

Toţi cei prezenţi au fost invitaţi să participe la un foc de tabără în curtea Memorialului unde, chitarele, au răspândit, din nou, vibrând, melodie după melodie, însufleţind buna dispoziţie.

In continuare vă prezentăm câteva imagini foto-video de la acest eveniment, mai multe imagini puteţi găsi şi în albumul foto special creat acestui eveniment de pe pagina noastră oficială de facebook: www.facebook.com/4Botosani.

Sursa Video: Centrul Europe Direct Botosani

Mai multe imagini puteţi găsi şi în albumul foto special creat acestui eveniment (2013-09-21 SERI MELANCOLICE IPOTESTI) de pe pagina noastră oficială de facebook: www.facebook.com/4Botosani.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de mai jos:
Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.