„Iepuraşul năzdrăvan” în premieră astăzi la Teatrul „Vasilache”

iepurasul-nazdravan-premiera-astazi-la-teatrul-vasilache

Teatrul „Vasilache” din Botosani vă invită duminică, 28 iunie 2015, la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” să vizionaţi, de la orele 11:00 şi 12:30, în premieră, spectacolul „Iepuraşul năzdrăvan”, după poveşti populare europene. Regia artistică este semnată de Florin Iftode, Marius Rusu şi Claudiu Gălăţeanu, scenografia îi aparţine lui Mihai Pastramagiu, iar muzica live – Alin Gheorghiu.

Din distribuţie fac parte actorii: Oana Sîrcu, Anamaria Chelaru, Florin Iftode, Marius Rusu, Claudiu Gălăţeanu, Alin Gheorghiu.

Aşadar, în acest week-end, părinţi, bunici, copii, nepoţi, sunt invitati la premiera cu numărul 215, pentru a se bucura de un spectacol care va face, cu siguranţă, ziua de duminică mai frumoasă!

Pentru un iepuraş viaţa în pădure este plină de pericole care îl pândesc la tot pasul. Dar Iepuraşul năzdrăvan are prieteni care nu îl lasă la greu. Dacă vreţi să îl ajutaţi şi voi pe Iepuraşul năzdrăvan să scape de Vulpea cea vicleană şi de Lupul cel rău, sunteti aşteptati în această duminică la Teatrul Vasilache.

Spectacolul este interactiv, cu muzică live, dedicat cu precădere copiilor de 3 – 10 ani. Preţul unui bilet de intrare este 10 lei. Informaţii şi rezervări la tel.: 0756084651 / 0231514353

Totodată reprezentantii teatrului doresc sa comunice faptul că spectacolul „Iepuraşul năzdrăvan” va închide stagiunea 2014-2015 a Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache” din Botoşani.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.