Iazul Suharau

Date de contact :
Judet: Botosani /Localitate: Suharau
Gorgan Daniel Telefon: 0748702845
Detalii loc pescuit :Pescuit nocturn: Da Calitate drum: Bun
Accepta CR: Da, Numar lansete: nelimitat, Retinere peste: cat vrea clientul. Taxe: 12 h 30 RON; 24 h 50 RON
descriere Traseu: De pe drumul Dorohoi – Darabani, putin inainte de ieșirea din localitatea Smirdan se face stinga, (drum asfaltat) se trece prin localitatea Plevna, imediat dupa, se intra in satul Suharau. Dupa ce treceți de Primarie, Spital, faceți dreapta și se merge inainte cam 1km, apoi dupa primul podeț se face dreapta (drum pietruit) se merge cam 1km apoi iar prima la dreapta inainte de a ajunge la moara de griu, inca aprox.1km și ați ajuns!
Descriere loc pescuit:
Locul este mirific, liniștit, placut, mai ales foarte relaxant! Va așteptam la o partida de pescuit la crap și cteno! Se poate face gratar, daca nu aveți se pune la dispoziție, se poate plimba cu barca cu vasle sau motor.

Sursa Video: www.youtube.com/user/mas3uru

Facebook Comments

4 thoughts on “Iazul Suharau

  1. Iazul e varza. Dupa ce l-au pescuit in toamna si in primavara aceasta (2012) scad apa intentionat sa nu mai prinzi nici caras !
    Nu stiu decat sa ia taxa………Singurul lucru bun e sa privesti lebedele sau sa prinzi bibanel si sorete cat degetul mic…..dar pentru asta nu merita sa platesti taxe !

  2. Astazi am venit de las pescuit la suharau, este cu adevarat varza fata de acum doi ani chiar numai este mai nimic.Nu cred ca mai merita mers acolo,imi pare rau dar asta e.

  3. Eu am fost in 2013 la SUharau si a fost foarte OK. Probabil iazul a fost repopulat pentru ca se prindea foarte bine. Singura problema era ca pestele era cam mic. Taxa era de 3ron/ora iar pestele retinut se platea cu 13 lei/kg de crap. Carasul era la liber, dar nu am prins nici unul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.