Spread the love

iarna-s-a-instalat-confortabil-in-botosani-foto-video

Potrivit ANM, in Moldova, in prima saptamana vremea va fi deosebit de rece, geroasa mai ales in cursul noptilor si al diminetilor. In primele zile media valorilor maxime va fi de -8…-7 grade, iar a minimelor de -10…-12 grade, pentru ca in jurul datei de 31 ianuarie regimul termic sa mai scada cu aproximativ 4 grade.

Abia pe 1 si 2 februarie temperatura aerului va marca o crestere semnificativa, temperaturile diurne vor atinge medii de -3…-2 grade, iar cele nocturne vor urca spre -5…-4 grade.

In cea de a doua saptamana de prognoza, regimul termic va avea o scadere usoara la inceput, dar catre week-end vremea se va incalzi din nou, atingandu-se medii termice de -6 grade noaptea si 2 grade ziua.

Probabilitatea de ninsoare va fi mai mare pe 27 si 29 ianuarie, precum si intre 1 si 3 februarie, cand va ninge in geneal slba cantitativ.

Estimarea este realizata folosind produsele numerice ale Centrului European pentru Prognoze pe Medie Durata (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime si minime, mediate pentru fiecare regiune a tarii si adaptate local cu modele statistice si sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicata de aparitie a precipitatiilor.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2014/01/iarna-s-a-instalat-confortabil-in-botosani-foto-video.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2014/01/iarna-s-a-instalat-confortabil-in-botosani-foto-video-150x150.jpgOvidiuAmintiri din BotosaniCampanii 4BotosaniDiverseImagini & VideoImagini BotosaniImagini din BotosaniInformatii UtileLocaleVideo BotosaniVideo din BotosaniAdministratia Nationala de Meteorologie,Botosani,evolutie,frig,ger,meteo,Moldova,ninsori,ploaie,precipitatii,prognoza,temperaturi,temperaturi scazute,vremea,zapada
Potrivit ANM, in Moldova, in prima saptamana vremea va fi deosebit de rece, geroasa mai ales in cursul noptilor si al diminetilor. In primele zile media valorilor maxime va fi de -8…-7 grade, iar a minimelor de -10…-12 grade, pentru ca in jurul datei de 31 ianuarie regimul termic...