Hteththemeth & Adamo Caduco live în Botoșani pe 28 Aprilie

Hteththemeth este una dintre cele mai enigmatice apariții pe scena metal, cu un stil unic şi fără o limită de exprimare, muzica neumană practicată de trupă sare fără timiditate de la metal cu elemente ambient și influențe de black, ajungând până la blues și bossa nova. Conceptual, Hteththemeth se găsește în faţa unui peisaj plin de sentimente, unele plăcute, altele reci, unele confuze, altele depline.

După ce în decembrie 2015 a câștigat finala românească a Global Battle of the Bands (GBOB), Hteththemeth a participat în luna mai 2016 la finala mondială din Berlin a acestei competiții, câștigând locul 2 și fiind cea mai votată trupă de către ceilalți participanți. De asemenea, în luna august 2016, Hteththemeth a reprezentat România la finala mondială Wacken Metal Battle, care s-a desfășurat pe timpul celui mai mare festival de metal din lume, Wacken Open Air.

Tot în anul 2016, trupa a lansat albumul “Best Worst Case Scenario”, care poate fi văzut ori ca un scenariu al unei vieți pline de visare, ori ca o coloană sonoră a unui film imaginar.

Hteththemeth ajunge pentru prima oara la Botosani pe 28 aprilie si va prezenta spectacolul-concept „Best Worst Case Scenario”, un spectacol de aproximativ 90 de minute care imbina muzica de pe albumul omonim cu elemente teatrale diverse.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.