HAOS în Educație! Manualele de sport, înaintea celorlalte!

Elevii de clasa a V-a vor avea o surpriză la începutul anului școlar 2017-2018. Aceștia vor primi manualele de educație fizică, dar nu și pe celelalte, mai importante, care întârzie din cauza polemicilor. 

Manuale de sport vor porni spre toţi elevii de clasa a V-a de la Cluj, în următoarele două săptămâni. Ei sunt primii care vor învăța să facă mișcare după un manual, informează TVR.

Profesorii de sport vor fi convocaţi la inspectoratele școlare din ţară pentru a fi instruiţi cum să predea. Însă, la începutul lunii, ministrul Liviu Pop a spus că profesorii vor fi cei care vor decide dacă folosesc sau nu manualul la ora de sport.

Reprezentanţii elevilor sunt supăraţi pentru că nu au fost deloc consultaţi când s-a luat decizia de a avea încă o carte în ghiozdan.

Despre acest subiect s-a pronunțat și premierul Mihai Tudose. El a spus că este „convins” că a fost o „glumă” a ministrului Educaţiei, dar că, dacă el reuşeşte să aducă toate manualele necesare în clase la începerea şcolii, poate să prezinte şi un „manual de colorat la sport”.

Zilele trecute, ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a declarat că în primele două luni ale acestui an elevii din clasa a V-a nu vor avea manuale şcolare, ci îndrumare.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.