Spread the love

FC Botoșani a marcat una dintre cele mai importante victorii ale istoriei sale de până acum, clasâdu-se pe locul I in Liga I a României, după ce a zdrobit ACS Sepsi, din Sf. Gheorghe, cu un scor impresionant și un joc spectaculos, vineri, 28 iulie, între orele 18:30-20:10, la Stadionul Municipal Botoșani.

Reușita este cu atat mai considerabilă, întrucât echipa-gazdă a deschis meciul și scorul,atacantul cu numărul 4, George Miron, marcând primul gol la nici un minut de la începerea jocului. Mai mult decât atât, in minutul 17 a fost marcat si cel de al doilea gol, de către Laurențiu Buș (numărul 28), urmatorul punct fiind asigurat de către același jucator. FC Botoșani a dominat terenul, ajungând ca, în repriza a II-a, să conducă cu 4-0 echipa adversară.

Sepsi a avut de suferit și eliminarea lui Stelian Astafei din teren, după ce acesta a primit cartonaș roșu, spre indignarea suporterilor echipei sale, inițial foarte activi. Situația Sepsi s-a îmbunătățit spre finalul meciului, când Patrik Petre a marcat primul și ultimul gol pentru echipă. FC Botoșani a recuperat însă rapid, la câteva minute după acest moment, cu încă un gol, marcat de Loran Fulop, la 2 minute de finalul meciului. Mihai Roman a înscris și el un gol. Scorul record, de 5-1, jocul destul de echilibrat și curat, atmosfera de bucurie și mulțumire a suporterilor botoșăneni sunt definiția unei reușite spectaculoase a Botoșanilor.

În cadrul conferinței de presă de după meci, antrenorul echipei ACS Sepsi, Valentin Suciu, s-a arătat nemulțumit de desfășurarea meciului, punând, cu regret, „înfrângerea rușinoasă” pe seama unor „imprevizibilităţi care au dat peste cap calculele” și susținând că, de aceasta dată, Sepsi nu a jucat conform așteptărilor. Un alt element surpriză care a declanșat, în opinia lui, eșecul, a fost taxarea lui Astafei cu cartonaș roșu, o eliminare ce s-a lăsat cu hulă din partea suporterilor ACS, dar cu aplauze din partea botoșănenilor.

De cealaltă parte, antrenorul FC Botoșani, Costel Enache, se abține să numească o cauză precisă a eșecului echipei adverse, susținând că această victorie este un imbold pentru motivația FC Botoșani de a munci, a evolua și a deveni o echipă de renume a României. Acesta crede cu tărie în posibilitatea ca, în viitor, FC Botoșani să obțină și trofeu.

Cu toate că, paradoxal, galeria echipei din Sf.Gheorghe a dominat fondul sonor al stadionului in prima repriză, depășind numeric galeria echipei-gazdă, FC Botoșani conduce momentan Liga I a României, lăsând în urmă echipe precum Dinamo București, CFR Cluj sau Steaua București.

Mai multe imagini – galerie foto puteti gasi si în albumul foto special creat acestui eveniment – 2017-07-28 FC BOTOSANI – SEPSI de pe pagina noastra oficiala de facebook: www.facebook.com/4Botosani.

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2017/07/gol-dupa-gol-pentru-fc-botosani-in-meciul-cu-nou-promovata-sepsi.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2017/07/gol-dupa-gol-pentru-fc-botosani-in-meciul-cu-nou-promovata-sepsi-150x150.jpgRoxana AiacoboaeiCampanii 4BotosaniDiverseEvenimenteImagini & VideoInformatii UtileLocaleONG-uri din BotosaniPromovariSportBotosani,campionat,FC Botosani,meci,Sepsi
FC Botoșani a marcat una dintre cele mai importante victorii ale istoriei sale de până acum, clasâdu-se pe locul I in Liga I a României, după ce a zdrobit ACS Sepsi, din Sf. Gheorghe, cu un scor impresionant și un joc spectaculos, vineri, 28 iulie, între orele 18:30-20:10, la...