Spread the love

ghenadie-workshop-foto-la-inaltime-acoperisul-uvertura-mall

Dupa o scurta pauza de cateva saptamani Ghenadie isi reia seria de workshop-uri la Uvertura Mall. Sambata, 9 noiembrie de la ora 15.00, iubitorii de forografie din Botosani sunt asteptati la Uvertura Mall, la etajul 3, in zona Cine Grand pentru a lua parte la un atelier ce va avea ca indrumator pe cunoscutul fotograf Ghenadie Prisacaru.

„Dupa partea introductiva cei prezenti vor urca pe acoperis de unde in premiera vor avea ocazia sa fotografieze orasul. Este o ocazie unica de a ne afla cu aparatele foto pe cea mai inalta cladire din municipiu.” a declarat intr-o postare pe facebook fotograful.

VEZI SI:

Ghenadie Prisacaru va sustine acest atelier in fata botosanenilor pasionati de fotografie. Acestia vor avea ocazia sa fotografieze cu propriile aparate, sa-si insuseasca cunostinte sau chiar sa puna intrebari si sa experimenteze pe loc cele invatate. Participantilor le este recomandat daca au sa vina si cu propriile trepiede pentru a surprinde cat mai bine apusul de la inaltime.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2013/11/ghenadie-workshop-foto-la-inaltime-acoperisul-uvertura-mall.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2013/11/ghenadie-workshop-foto-la-inaltime-acoperisul-uvertura-mall-150x150.jpgOvidiuArtisti localiDiverseEvenimenteInformatii UtileLocalePromovariacoperis,arta fotografica,Cine Grand,fotografi,Ghenadie Prisacaru,inaltime,mall,pasiuni,Uvertura Mall,Workshop
Dupa o scurta pauza de cateva saptamani Ghenadie isi reia seria de workshop-uri la Uvertura Mall. Sambata, 9 noiembrie de la ora 15.00, iubitorii de forografie din Botosani sunt asteptati la Uvertura Mall, la etajul 3, in zona Cine Grand pentru a lua parte la un atelier ce va...