„GALA MIRILOR ″ Botoşani, ediţia a II-a – deschiderea oficială astăzi începând cu ora 18

Asociaţia Judeţeană a Organizatorilor de Evenimente Botoşani, în parteneriat cu Clubul Fotografilor Botoşani, cu sprijinul Asociaţiei Judeţene a Jurnaliştilor Profesionişti Botoşani si a Primariei Botosani, organizează, în perioada 8 – 11 martie 2012 – Festivalul Judeţean al Tinerilor Căsătoriţi „GALA MIRILOR ″ Botoşani, ediţia a II-a ”Diverty Time”.

Parteneri festival: Institutii, furnizori si prestatori de servicii artistice din judetul Botosani, care sunt membri sau colaboratori ai Asociatiei Judetene a Organizatorilor de Evenimente Botosani

Locatii de desfasurare: Restaurante si cluburi partenere cu Asociatia Judeteana a Organizatorilor de Evenimente Botosani

Perioada de desfasurare: 08 – 11.03.2012

Calendarul de desfasurare al festivalului:

  • Joi, 8 Martie 2012

Spectacolul aniversar “ALATURI DE EA” – deschiderea festivalului va avea loc Joi, 8 Martie 2012,ora 18.00,  in sala de festivitati de la CASA LUX si se va desfasura sub forma unui spectacol aniversar unde va fi invitat ALEX VELEA si trupa lui de dans – www.alexvelea.com/

Spectacolul aniversar “PRETUESTE-TI JUMATATEA” – va avea loc Joi, 8 Martie 2012, ora 19.00,  in sala de festivitati de la Complex Hotel EUROPA si se va desfasura sub forma unui spectacol aniversar unde se va dansa (vals, tangou, rumba, salsa) si prezenta rochii de miresa, rochii de seara si coafuri, invitat  DORU FARCAS – www.evenimentul.ro/articol/cinta-lautare-1.htmlÎn cache – Pagini similare

Serate aniversare a zilei de 8 Martie, se vor organiza incepand cu orele 18, in urmatoarele locatii / restaurante partenere: BELVEDERE, IMPERIA, BELLA NAPOLI, MARIA, ANDREEA, PREMIER, DAYAN.

  • 9, 10, 11 Martie 2012

TARGUL DE NUNTI  “ Expo BT Weddings”se desfasoara in zilele de 9, 10, 11 Martie 2012, la Casa de Cultura a Sindicatelor “Nicolae Iorga” Botosani, sub forma unui salon expozitional, unde firme si specialistii din domeniu, vor oferi tinerilor care urmeaza sa se casatoresca, produse si servicii de care acestia, au nevoie in organizarea cu success a nuntii lor. La deschiderea TARGUL DE NUNTI  “ Expo BT Weddings” vor participa reprezentanti ai institutilor, firmelor si asociatiilor partenere.
Programul artistic al targului este asigurat de Cvartetul Phoebus, interpretul de muzica populara Costel Petrescu, DJ Radu si formatii de dans de la Clubul Sportiv Pro Dance si Clubul Sportiv  Fashion Dance Botosani.

In cadrul salonului vor fi prezentate produse si servicii care includ in tematica lor urmatoarele:
* rochii de mireasă, costume de mire, accesorii
* inele de logodnă, verighete, coliere, diademe, cercei, brăţări
* rochii de gală, pantofi, poşete, lenjerie intimă pentru noaptea nunţi
* voaluri, coroniţe, cocarde, mărturii
* buchete de mireasă, design floral, lumânări, sfeşnice
* invitaţii de nuntă, carduri de masă, carduri de meniu
* organizare nunţi, petreceri pentru burlaci, servicii de decorare
* restaurante, catering, torturi şi prăjituri, fântâni de ciocolată şi de şampanie
* hair-styling, hosstes, make-up artists
* închiriere limuzine, maşini de epocă, corturi pentru nunţi, artificii
* servicii foto-video, fotoalbume, servicii de sonorizare, muzică live
* cursuri de dans, oferte turistice pentru luna de miere, porumbei, etc

-pe perioada targului de nunti, va fi organizata o tombola cu premii importante, acordate de furnizori! Castigatorii tombolei vor fi anuntati in cadrul Galei Mirilor, desfasurata la  Hotel Rapsodia , in data de 11 martie 2012
– cuplul care va contracta cele mai multe servicii, pe perioada  Targului de Nunti, va primi un premiu ce consta intr-un week-end la munte, cu toate cheltuielile incluse, oferit de organizatori.

  • Sambata 10 Martie 2012

PETRECEREA BURLACILOR– se va desfasura sub forma unui specatcol “ Diverty Time” , in data de 10 Martie 2012, ora 22.00 – Restaurant Pub  “LA STRADA”, invitate trupa de dansatoare FLAMINGO GIRLS.

PETRECEREA BURLACITELOR – se va desfasura sub forma unui specatcol “ Diverty Time” , in data de 10 Martie 2012, ora 22.00 – Club  “OPIUM”, invitate trupa de dansatori FLAMINGO BOYS.

  • Duminica 11 Martie 2012

GALA MIRILOR  –  se va desfasura sub forma unui spectacol aniversar ( prezentari de rochii mireasa, prezentari rochii de seara, dans, karaoke, muzica live), Duminica, 11 Martie 2012, ora 18.00,  in sala de festivitati “Mihai Eminescu” din incinta Hotelului Rapsodia.
– se vor premia cele mai frumoase momente artistice, nominalizate  pana la data de 25 februarie 2012
– se va prezenta topul furnizorilor, prestatorilor de servicii si a firmelor / agentiilor / asociatiilor
specializate in organizarea de evenimente
– se vor anunta castigatorii Tombolei „Expo BT Weddigs”

BALUL LOGODNICILOR – se va desfasura sub forma unui bal vienez (tinuta de gala este obligatorie), Duminica, 11 Martie 2012, ora 19.00,  in sala de festivitati “Mihai Eminescu” din incinta Hotelului Rapsodia, unde vor participa atat tinerii casatoriti (din anii 2010, 2011), cat si cei care urmeaza sa se casatoresca in anul 2012, alaturi de furnizorii si prestatorii de servicii, asigurandu-se astfel un cadru de socializare, relationare si familiarizarea cu notiunea de familie.

Coordonatori festival: Flavius Alin Damean, Madalina Baltoi, Catalin Onofrei, Valentin Rau, Sorin, Costanceanu, Cristina Condurachi, Radu Hutanu, Marius Honceriu, Constantin Omeaga, marius Agrigoroaei, Patryk Suceveanu.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de mai jos:
Facebook Comments

One thought on “„GALA MIRILOR ″ Botoşani, ediţia a II-a – deschiderea oficială astăzi începând cu ora 18

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.