Spread the love

floare-de-colt-langa-piata-agroalimentara-mall

Duminică, 22 decembrie, se va deschide la demisolul Uvertura Mall, lângă Piața Agroalimentară, primul magazin naturist „Floare de colţ” din Botoşani.

Brand-ul a luat naștere în mai 2009 iar până în prezent rețeaua deja cuprinde 16 magazine: 10 în Iaşi, 2 în Bacău şi câte unul în Roman, Pașcani, Târgu Mureș, Târgu Secuiesc. Acesta din Botoşani este al 17-lea magazin care se adaugă poveştii de succes de până acum.

Rețeta este una foarte simplă după cum precizează reprezentanții reţelei de magazine: „Magazinele naturiste Floare de Colţ sunt percepute de client drept magazine unde găsesc de fiecare dată produsele dorite, unde găsesc o consiliere pe măsura așteptărilor, iar preţurile sunt orientate către client, cu adaosuri comerciale decente.”

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de share.

Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2013/12/floare-de-colt-langa-piata-agroalimentara-mall.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2013/12/floare-de-colt-langa-piata-agroalimentara-mall-150x150.jpgOvidiuDiverseInformatii UtileLocaleBacau,Botosani,Floare de colt,Iasi,magazine,mall,naturist,Pascani,Piata Agroalimentara,Roman,Uvertura Mall
Duminică, 22 decembrie, se va deschide la demisolul Uvertura Mall, lângă Piața Agroalimentară, primul magazin naturist „Floare de colţ” din Botoşani. Brand-ul a luat naștere în mai 2009 iar până în prezent rețeaua deja cuprinde 16 magazine: 10 în Iaşi, 2 în Bacău şi câte unul în Roman, Pașcani, Târgu...