Filmările pentru emisiunea „Cheia Sol” se mută la mall

filmarile-emisiunea-cheia-sol-se-muta-la-mall

În fiecare sâmbătă, de la 10:30, în incinta Uvertura Mall, la etajul III, vor avea loc filmările emisiunii „Cheia Sol” la care sunt așteptați să participe toți copiii talentați din Botoșani.

Emisiunea începe chiar în această săptămână şi va fi un spectacol cu public, adresată copiilor de toate vârstele, dar și adulților cu suflet de copil. În fiecare sâmbătă, de la ora 10.30, alături de copiii din Cheia Sol, vor fi invitați din domenii diferite – reporterii BUZZ cu informații din lumea copiilor și invitații lor, trupe de dans, dar și prietenul copiilor, actorul Marius Rusu. Nu vor lipsi concursurile pentru cei mai talentați copii din oraș sau pentru public.

“Ne-am dorit întotdeauna să fim aproape de publicul pe care acești copii frumoși și talentați din grupul Cheia Sol l-au format în toți acești ani. Va fi o emisiune în care vom relaționa foarte mult cu publicul, ne vom face prieteni noi. Vom descoperi noi copii talentați pentru că sunt foarte mulți în orașul nostru și, nu în ultimul rând, orice copil, părinte, bunic va putea să ia parte la filmările emisiunii, să vadă ce se întâmplă în culisele unei emisiuni”, a declarat Oana Pușcașu, președintele Asociației Culturale “Cheia Sol”.

Emisiunea „Cheia Sol” se va transmite pe TeleM Botoșani în fiecare dimineață de sâmbătă și duminică. Copiilor care doresc să participe le trebuie un cântecel, o poezie sau un desen făcut de ei pentru care au fost lăudați si bineînțeles spontaneitatea specifică vârstei. Informații despre concursul emisiunii și înscrieri  la adresa de e-mail: asociatia_cheiasol@yahoo.com.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de mai jos:
Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.