Film de prezentare al judeţului Botoşani (video)

film-de-prezentare-al-judetului-botosani-video

Saptamana trecuta va prezentam un film de prezentare al oraşului Botosani. In cele ce urmeaza va prezentam un scurt film de prezentare de data aceasta a judetului de aproximativ 30 minute in care sunt prezentate cateva notiuni de baza despre judetul Botosani precum si principalele atractii turistice si nu numai pe care vizitatorii le pot descoperi in acest judet. Filmul este o productie „EURO FILM” iar filmarile au fost realizate in anul 2006.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Daca ti-a placut acest articol recomanda si altora folosind taburile de mai jos:
Facebook Comments

2 thoughts on “Film de prezentare al judeţului Botoşani (video)

  1. Ma mir cum de am ratat filmul asta, mai ales ca sunt direct interesat de promovarea turismului. Filmul e foarte bine facut. E un pic cam lung pentru o promovare (gen reclama) dar cred ca e obligatoriu sa fie prezentat macar o data la ora de dirigintie sau pe televiziunea locala.
    Partea de imagine si montaj este, ma repet, foarte buna. Structura filmului (naratia) este bine gandita. Aici vin cu o constatare: judetul Botosani nu are pe teritoriul sau exemplare de ursi iar fauna e grav afectata de haitele de caini abandonati prin paduri.
    Parerea mea ca partea cu „spiritul nobil” al vanatorii ar putea fi taiata si inlocuita cu recomandari pentru birdwathcing sau foto safari. Vanatorii sa faca bine si sa elimine cainii lasati liberi care se inmultesc necontrolat.
    Oricum e cel mai bun film despre Botosani pana acum si probabil va trebui sa facem altul cand ne transformam in regiune. As prefera sa fie facut tot de Euro-Film.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.