Spread the love

Cosmin Agache, botoşăneanul care a uimit o ţară întreagă cu prestaţia sa la „Românii au talent”, va evolua pe scena Casei Tineretului vineri, 23 decembrie 2011, în cadrul spectacolului „Tu eşti Moş Crăciun!”, ce va începe la orele 17.00.

Cosmin şi colegul său, Codrin Pascariu, au acceptat să facă o demonstraţie de beat box în scop umanitar, spectacolul fiind organizat pentru strângerea de fonduri, în prag de Crăciun, pentru doi copii bolnavi din judeţ. Este vorba despre Alexandra Groza, de 6 ani, din Dorohoi, care se luptă cu leucemia acută mieloblastică şi de David Gabriel Irimescu, din Botoşani, un copil de doar un an şi patru luni diagnosticat cu tetrapareză spastică.

4Botosani.ro

Alături de Cosmin şi Codrin, vor fi prezenţi pe scenă membrii asociaţiilor culturale Vis de Artist şi Arlechin, trupele Extasy şi Evolution Crew, Mirela Viţalariu, membrii Centrului de Voluntariat Botoşani şi majoretele de la Palatul Copiilor – Favorite Girls.
Biletele costă 5 lei şi pot fi achiziţionate la intrarea în sala de spectacole. Fondurile obţinute urmează să fie virate, în mod egal, în conturile celor doi copii cărora le este dedicat evenimentul.
Spectacolul „TU eşti Moş Crăciun” este organizat de Asociaţia B-Right Media – Centrul de Voluntariat Botoşani, în parteneriat cu Societatea Cultural Artistică Arlechin, Asociaţia culturală Vis de Artist şi Consiliul Judeţean al Elevilor.

Alexandra Groza are 6 ani, este din Dorohoi şi suferă de leucemie acută mieloblastică. Detalii despre ea puteţi afla pe site-ul www.alexandragroza.com.

 

David Irimescu are 1 an şi 4 luni şi este diagnosticat cu tetrapareză spastică. Noutăţi despre cazul lui sunt disponibile pe blogul sansapentrudavid.wordpress.com.

==================================================================
Fii si tu membru al comunitatii 4Botosani.ro – Pentru Botosani, o noua atitudine!
==>> Primeste prin email cele mai recente articole!
==>> YM (id mess): pentru4botosani
==>> Facebook: 1. da un like pe pagina noastra sau 2. adauga-ne ca prieteni
==>> Twitter: http://twitter.com/#!/4Botosani
==>> YouTube: www.youtube.com/user/4Botosani
==>> Dacă ţi-a plăcut acest articol recomandă şi altora folosind taburile de mai jos:
Facebook Comments
http://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2011/12/Fii-Moş-Crăciun-pentru-Alexandra-si-David.jpghttp://www.4botosani.ro/wp-content/uploads/2011/12/Fii-Moş-Crăciun-pentru-Alexandra-si-David-150x150.jpgOvidiuArtisti localiCampanii 4BotosaniConcerteCosmin AgacheDiverseLocaleONG-uri din BotosaniPromovariVis de ArtistAlexandra Groza,Arlechin,B-RIGHT MEDIA,Botosani,caritabil,Centrul de Voluntariat,Codrin Pascariu,Cosmin Agache,Craciun,David Irimescu,Dorohoi,EvOluTiOn Crew,Extazy,Mirela Vitalariu,Mos Craciun,Societatea Culturala Arlechin,spectacol,umanitar,Vis de Artist
Cosmin Agache, botoşăneanul care a uimit o ţară întreagă cu prestaţia sa la „Românii au talent”, va evolua pe scena Casei Tineretului vineri, 23 decembrie 2011, în cadrul spectacolului „Tu eşti Moş Crăciun!”, ce va începe la orele 17.00. Cosmin şi colegul său, Codrin Pascariu, au acceptat să facă o...